Hengerfejes vagy nem az autom?
Figyelt kérdés
Az egyetlen tünet,hogy fogy a hütöfolyadék. Nem durván,csak ugy kb 2 deci 1000 kilométerenként. Állitolag ugy lehet megnézni,hogy hengerfejes az motor,ha a kiegyenlitö tartályba jönnek vissza a buborékok... na ezt meleg motornál megnéztem... semmi. Hideg motornál is néztem, ott az történt,hogy inditás után 1 percel jött 1 buborék... rá 30 másodpercre még 1 és rá 20re még 1... aztán semmi... Akkor most hengerfejes az auto vagy nem???2009. szept. 28. 19:22
1/11 anonim válasza:
Minden kocsinak vannak hengerfejei..-.-"
2/11 anonim válasza:
Jelek szerint lehet hogy a hengerfej tömítésed valahol átereszt. Szerencsés vagy még most vidd el szerelőhőz és meguszhatod egy hengerfejtőmítés cserével. Ha tovább halogatod akkor hengerfejcsere is lesz!
3/11 A kérdező kommentje:
Allitolag hideg motirnál az a 3 buborék nem annak a jele,csak meleg motornál nem szabad buborékoljon... És nem is buborékol. Átvizsgáltatom azért,meg a csöveket is.
2009. szept. 28. 20:52
4/11 anonim válasza:
Lehet hogy a radiátor, vagy a hűtő lyukas, és csak annyira, hogy nem folyik, csak cseppen igy fogyhat ilyen kevés .
5/11 anonim válasza:
kérj meg valakit, hogy adjon gázt(üresben!!) és úgy nézd a buóborékot, ha termelődik , akkor hengerfejes, ill, hengerfejtömítés probléma lehet
6/11 anonim válasza:
ja attól még hogy elfolyik a víz nem biztos hogy hengerfejes.Nekem is volt már így és át is akar vágni a szerelő mert azt mondta hogy hengerfejes.Átvizsgáltam a csöveket és a rögzítéseket és meg is találtam a hibaforrást.
Megcsináltam és azóta jó.Persze a te esetedben lehet tömítési hibák.Nézesd át és ha az a baj akkor cseréltesd ki míg nem késő.
7/11 A kérdező kommentje:
Ugy is néztem,ha valaki ad gázt és ugy se buborékol... Kezdek megnyugodni... mentem 300 km-t és nem fogyott a hütöfolyadék. Ugyebár a kiegyenlitö tartálybol nem hiányzik...
2009. szept. 29. 18:43
8/11 anonim válasza:
Pláne ha nem melegszik túl a hűtővíz , akkor semmi ilyen gond nincs
9/11 A kérdező kommentje:
A hütö viz menet közbe olyan 85 fokon áll... ha dugoba állok,akkor 90-91-re megy a mutato... ez akkor jo?
2009. szept. 30. 14:09
10/11 anonim válasza:
az jó. akkor hengerfejes ha sok vizet megeszik és melegszik. de nemkell feltétlenül hengerfejet cserélni, vannak felújító műhelyek, mint például mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!