Hány csatornás a Clarion PU2859a (L) jelzésű autórádió?
Figyelt kérdés
Peugeot 206+ ban van gyári rádiója teljesen standard, ugy vettem hogy csak elől vannak benne hangszórók, hátul nincs mert VAN típusúból lett átalakítva. Lebontottam az oldalműanyagot és gyárilag elvan vezetve a vezeték és ki van alakitva a hely a hátsó hangszóróknak csak nincs ott, kötöttem rá hangszórót de nem működik. Ezután kivettem a rádiót és egyenesen a kimenetre kötöttem a hangszórókat és nem szólaltak meg. Mi lehet az oka? Annyira nagy a spórolás hogy képesek külön a VAN ok részére legyártatni olyan rádiókat amelyeknek csak 1 csatornás a kimenete? Akkor viszont nem értem miért van előkészítve a gyári vezetékezés egész a hátsó hangszórónak kialakított helyig.2013. máj. 3. 18:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!