Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez ilyen simsont mennyiböl...

Maxwell90 kérdése:

Ez ilyen simsont mennyiböl lehet összerekni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=_qWLwmLCD2Y

szeretnék terepzni de nincs 150 ezrem cross motorra de egy ilyen simsonnal lazán ellehetne lenni?menny pénz kellene egy ilyen és milyen alkarészek(mekkora karbi mit kellene rátenni ,nem kell boltinak lenni az alkatrészeknek

2013. máj. 2. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
sokba szinte majdnem mindent cserélned kell sportra csapágyak szimeringek főtengely váltó is kitudja meddig birná akkor ott a henger meg kell csinálni 4 felőmlősre a gyujtás se birná hosszú távon és akkor még ott van h kéne rá valami normális karbi, sokkal jobban jársz ha gyűjtessz és veszel egy komolyabb gépet mert a simsont szerelgetni kell majd főleg ezeket a sportosabbakat ezek se bírják sokáig egyáltalán nem ajánlom inkább egy Dt ét vagy egy mtx et.
2013. máj. 2. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

150ezerből nem is kapsz normális cross motort... A simsonnak meg a futóműve sem bírná még a kisebb ugratásokat sem hosszabb távon.

Kompromisszumot kell kötni... :

[link]

Teljesen OK, csak gyengébb mint egy cross. De terepre jó ez is!

2013. máj. 2. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=MYza8CEQwtY

látod meg lehet ezt szépen csinálni.

2013. máj. 2. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ha terepezni akarsz (és csak ott fogod használni), akkor felesleges 50-es gépet venni. Komoly terepre egyik 50-es se igazán alkalmas. Inkább a 80 ccm-esek között keresgélnék. A Yamaha-nak van 80-as enduroja (DT80), az már alkalmas kezdésnek. Kis szerencsével 100 ezer körül kifogható régebbi, de használható állapotban lévő darab, amivel már neki lehet gyűrkőzni a terepnek.

Ha egy Simson-t állnál neki átalakítgatni (ami persze nem lehetetlen), az se lenne olcsóbb, mintha eleve terepre való motort veszel.

Sok sikert a keresgéléshez.

2013. máj. 2. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:
ugratásokhoz keményebb elsö villát tennék bele meg mz teleszkópót az birja a blokkot meg 60/4 esre megcsinálni és felujitani és egy mz vázzal vagy enduró váz merevitökkel
2013. máj. 2. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
nem komoly célra kellene csak igy hétvégene lemenni
2013. máj. 2. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
ha csak havonta egyszer kiruccansz akkor meg teljesen mind azt csinálsz amit akarsz én simsonnal szoktam erdőbe mászkálni de már ki nőttem sokkal jobban örülnék valami crossnak.
2013. máj. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!