Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy 10-12...

Szeretnék venni egy 10-12 éves autót, Opel Astra G Caravan -t néztem ki. Vélemény?

Figyelt kérdés
Milyen típushibái vannak? mit nézzek meg alaposan vásárláskor? Benzinest vagy dízelt vegyek?
2013. máj. 1. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha dieselt veszel akkor az 1.7-est vedd.
2013. máj. 1. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyit használnád. A dízel nagyon jó, de az isuzu és az 1,7-es csak!!!
2013. máj. 1. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
ha keveset (havi 1000km) megyek vele, akkor is dieselt vegyek?
2013. máj. 2. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Én városi használatra vettem 1.7 td B vectrát, és még télen sem fogyasztott 6.5 liternél többet 90% városi használat mellett. És ez japán isuzu diesel, aminek nagyón jó híre van, ezt a motort agyonütni sem lehet, ellenben az opel saját diesel motorjaival. Az Ople 2.0 diesel adagolóproblémákkal szokot küszködni, aminek a javítása kb 200 000 forint.

Sokan hosszú távra ajánlják a dieselt, de szerintem ez baromság, mivel ha felkeresel valami oldalt ahol írják a fogyasztást akkor megláthatod hogy a diesel a városban fogyaszt jelentősen kevesebbet a benzineshez képest, autópályán egyenletes sebesség mellet a benzines és a diesel között már kisebb a különbség.

2013. máj. 2. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha isuzu dízel mellet döntöttél privátban tudok írni tapasztalatot. 400 e felett járok a kocsimmal és már kiismertem a hibákat és a jó oldalát is:-) .
2013. máj. 2. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!