Mopeddel hogy lehet az "Y"-t megcsinálni? :D
Figyelt kérdés
Mert kocsival oké, még értem, de motorral tolatni? :O XD elösször azt hittem vicc és rájöttem komolyan mondja az illető. Tavasszal megyek gyakorlati részre (télen elmélet) és egy kissé megzavarodtam :D2009. szept. 27. 17:07
1/10 anonim válasza:
gondolom megállsz üres és a lábaddal hátratolod magad motorral.
2/10 A kérdező kommentje:
ez most komoly?? vizsgán tologassam a motort? :D hát ez mekkora marhaság XD
2009. szept. 27. 17:33
3/10 anonim válasza:
ööö...Nem kell Y-t csinálni segédmocival =D
Vagyis nekem sem rutin sem forgalmi vizsgán nem kellett :D
Amúgy meg ha kellene nem lenne probléma senkinek,ne aggódj :D
4/10 A kérdező kommentje:
Az "Y" az egy húzható tétel :D
2009. okt. 1. 16:41
5/10 anonim válasza:
Ma volt forgalmim és NEM KELLETT tételt húzni és ÁTMENTEM.
(mopeddel)
7/10 anonim válasza:
Hát az is egy barom aki nem tudna helyből megfordulni motorral, csak erősebb blokk kell és jó első fék. Na azért akkor kellhet ha mondjuk olyan helyre parkolsz be és nem akarod kínozni a gépet, de nekem se tanította senki mert B kattal megyek aztán mégis boldogultam idáig mindennel.
8/10 anonim válasza:
Na akkor elmondom. Felgyorsítasz motorral, de elég keményen, majd hirtelen hátsó fék- enyhe kormány-mozdulat.
Majd megfordulsz, és első fék, majd csontig húzod a szarvát. Így egy "Y" rajzolsz az aszfaltba. Mi a haverokkal órákig vagy defektig játszottunk. Sok sikert =D
9/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó :D hasonló játékok miatt már egy egész lyukasgumi arzenélom van :D
2009. okt. 2. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!