Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » El vagy kötelezve valamilyen...

El vagy kötelezve valamilyen autó márkához?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik így érzik, hogy nem tudnák elképzelni hogy más márkájú kocsijuk legyen, mint ami. Arra lennék kíváncsi hogy ez hogy alakult ki bennük?
2013. ápr. 28. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokáig az Opelra esküdtem, ma már a Ford a kedvencem. Megjegyzem egyik márka sem hagyott még cserben. Most Fordom van, de nyáron egy újabb /használt,de fiatalabb/ Fordra szeretném cserélni.
2013. ápr. 28. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen típusaid voltak?
2013. ápr. 28. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok :)
2013. ápr. 28. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én közepesen fanatikus BMW tulajnak vallom magam, bár inkább a 90 évek közepe előtt gyártott típusaikat szeretem. Imádom a bajorok autóit, de sok más márkának is vannak olyan típusai, amibe bérmikor beleülnék. A japánok pl. zseniális sportkocsikat tudnak csinálni, ha akarnak. Egy új GT86 árából pl. eszembe sem jutna BMW-t venni, mert nem tudna akkora élményt adni, mint a kis Toyota.
2013. ápr. 28. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
gyerekkorom óta akartam egy E46 M3-at, tavaly sikerült venni egyet. Persze nem M3at csak egy 318i-t de tulképpen teljesült az álmom, M3 nem is kéne.
2013. ápr. 28. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Renault, Renault, Renault.

A 90-es évektől kezdve volt sokféle nyugati autóm, mindig a franciákat kedveltem legjobban, sosem romlott el egy sem. Bezzeg a Fosvágen, meg a Ford, na azokkal csak gond volt, amúgy is utáltam őket.

Néhány éve beleestem teljesen véletlenül egy Renaultba, azóta volt már több is a családban, egy ideig tuti nem változik a dolog.

2013. ápr. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!