Simsonnál mi zöröghet a hengerben? Van ok az aggodalomra?
Figyelt kérdés
A súberem zörög az tuti, de ezenkívűl valami zörgő hangot ad a hengerben, gondoltam arra is hogy esetleg a hézagológyűrűk..tegnap szétvolt szedve mert a tőcsavar menet elkopott így most kilett javítva és újra öszelett rakva és nem látszódott a hengeren semmi sérülés. Jah és 70 es gyári henger, most lett vége a bejáratós korszaknak.2013. ápr. 28. 10:29
1/5 anonim válasza:
A tűgörgőkosár tud csörögni, mikor már lötyögnek benne a görgők.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nincs jól beállítva a gyújtás és rosszkor robban, ezért "kopog"?
3/5 anonim válasza:
rakj több olajat a keverékbe és jó lesz az még ha nem nagyon csörög akkor elmegy sokat az enyém is 1 évig csörgött mire megszorult
4/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy csapágyak rosszak lennének mert az előző tulaj akitől megvettem összerakta, vett rá új hengert hengerfejet, dugót, vadiúj főengely, koyo csapágyak ő nem is hazsnálta, megvettem és én raktam bele azóta 2000 kmétert.. olaj is van elég a keverékben mindig többet rakok bele, nekem amitmondtak hogy a 70 es dugónál vastagabb hézagoló gyűrű kellene, de csak ezt a fajtát lehet kapni ami most van
2013. ápr. 28. 11:55
5/5 anonim válasza:
Attól még a főtengely alsó tűgörgőjét nem biztos, hogy cserélte, ahhoz a szét kell préselni a főtengelyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!