Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok 500...

Milyen autót ajánlotok 500 ezerig használtan?

Figyelt kérdés

Első autó lenne.Svéd-Japán-Német autó érdekel.Pl.:Civic

Olasz,Francia szart felejtsük el.

2013. ápr. 27. 19:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A 2. 3. Maza nagyon jó. nincs annyi műanyag van benne fa. mint egy merci
2013. ápr. 27. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:

Hát, mivel kizártad a Suzukit, eléggé megszívattad magadat is. Nézz töréstesztet, nem vészes! Nem kell 120-szal falnak menni, sem egy kamionnak a sztrádán. Városban 8 litert fogyaszt, bár benzines. van 3 és 5 ajtós kivitel is. Klíma is van benne, sőt, japán, tehát megbízható! Én egy 2. szériás Swiftre beneveznék, esetleg egy 3.-ra. Viszont kizárólag szedánt, az 1600 ccm miatt! Ha nincs a "tökéig" ültetve, akkor a földutat is bírja. Mindemellett még olcsó is.

Ha ezek után is ellenzed azt a csóró jószágot, akkor nézz körül a koreaiak között (Chevrolet, vagy Hyundai)! Esetleg régebbi Civicek?

2013. ápr. 27. 21:34
 13/26 anonim ***** válasza:
utolsó swiftből nem muszáj az 1600 venni mert ott vannak az 1.3 16 szelepesek amik már 84 -86 lóerősek ha jól tudom és ezekból már fél milláért lehet veni egy 2002-2003 évjáratút alacsony km futással nekem is volt swiftem nagyon szeretem.ja és attól hogy suzuki nem kötelező összetőrni és meghalni bnene attól hogy mások ezt mondják
2013. ápr. 27. 21:39
 14/26 A kérdező kommentje:
Tapasztalatlan sofőrrel "bármi" megtörténhet.Ezért nem akarok Suzukit.
2013. ápr. 27. 21:43
 15/26 A kérdező kommentje:
2000 körüli D-4D Toyota Avensis?
2013. ápr. 27. 21:48
 16/26 anonim ***** válasza:

Macilaci! Részben igazad van, de ha az ezerhármas majdnem ugyanannyi teljesítménnyel bír, mint az egyhatos, akkor utóbbitbőven föl lehetne húzni 120-130 lóerőre. Bár necces, mert a nyomaték rovására megy. Nem gáz, megoldható! :D

Kérdező!

Tapasztalatlannak vallod magad, ami nem nagyképűségre vall! Ez becsülendő. Viszont azt lásd be, hogy egy tapasztalt sofőr körül sincs energiapajzs, a tapasztaltat is elb.szhatja egy kamion, mert átmegy a piroson. Ez esetben valóban előny a nagyobb kasztni.

Ellenben ha összetöröd a nagyobbat, akkor több papír fog rámenni. Suzukiból pedig a legkisebb faluban is van legalább 2 egy utcában. Ergo tele van a bontó velük.

Egyébként nem fényezni akarom a Suzukit, de a magyar logika ilyen. Ha nem Suzukid van, akkor utálod, pedig azt se tudod, hogy milyen is az. Nem fényezni akarom, ezek tények!

2013. ápr. 27. 22:08
 17/26 anonim ***** válasza:
Utolsó már nekem sincs suzuki mert kinőttem ahhoz amire most használom a kocsit de mikor még a mi előtt lett volna suzukink az ellőtt sem utáltam a suzukit jó pár db volt a családban belőlük és ha már nem lesz szükségem nagy autóra akkor visszatérek a suzukihoz :)
2013. ápr. 27. 22:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Utóbbi.Igazad van hogy tele vannak a bontók velük.De egy Civic is hasonló árban,méretben és minőségibb,felszereltebb.Bontó is tele van vele.
2013. ápr. 27. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kérdező ha dízelt akarnék venni a mazda 626-ot vagy a honda acordot választanám nagy kényelmes autók és az alkatrész sem sokkal húzósabb mint egy kis civikhez mivel dyzelek 5-6 liter közötti a fogyasztásuk :)
2013. ápr. 27. 22:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem éppen így van. Feleannyi Civicet nem látok általában, mint amennyi 3. szériás Swiftet. És a Swifttől ez csak a 3. széria. Ezen kívül van a 2., 4., 5. Sőt, a 2. és a 3. szériának totál megegyezik mindene, csak át lett dolgozva. De szerintem az egyes elemek még így is passzolnak. A minőségre ne térjünk ki, az 5. szériás nagyjából ugyanaz, mint a Swift. A többi meg úgy ronda, ahogy van. De ez csak az én véleményem, senkit nem szeretnék megbántani vele!
2013. ápr. 27. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!