40 éves kezdő motoros? Vicces vagy jó ötlet?
Figyelt kérdés
Egy GSXR 600-asban cseréltünk AC pumpát, aztán elvittük egy körre a sógorommal. Én csak utas voltam, de nagyon élveztem. (Én vagyok a 40es pasas) Őszintén kíváncsi vagyok az olyan fiatal vagányabb motoros srácok véleményére, akik már tizenéves koruk óta robogóznak, motoroznak, hogy mennyire marha ötlet ennyi idősen letenni a motoros jogsit és elkezdeni a mocis életformát? Ellene szól: nyilván fiatalon tanulékonyabb az ember, hamar ráál a dologra. Mellette szól: az óvatosság, érettebb gondolkodás, nyilván nem mennék bele fölösleges kockázatokba, hanem maximális biztonságra törekedve kulturáltan motoroznék. Viszont eddig csak 50 köbcentis tapasztalataim vannak. Érdekelne a gyakorló motorosok véleménye.2013. ápr. 27. 09:59
12/14 Pálpusztai Dezső válasza:
Szia!Én tavaly raktam le,48 évesen.Harminc évi autózás után.Nagyon nehezen szoktam meg,hogy "védtelennek" éreztem magam,meg a menetszél,meg ilyesmi...Amiken a mai fiatal motorosok csak mosolyognak.:-)A titka az,hogy menni,menni,menni kell,minél többet,motoros rutint kell szerezni.Teljesen más,mint az autó.Óvatosan,fokozatosan kell belelendülni,és csak azt bevállalni,amiben biztos vagy.Vettem egy Honda NC700-ast,szerintem azt nekünk találták ki.Az alapokat megszerezni pont megfelelő.Aztán majd a jövőt meglátjuk...:-)Hajrá!!!:-))
13/14 anonim válasza:
Persze, nyomjad nyugodtan!!! Miért is ne? Te már átgondoltabb vagy sokkal és melletted szól az évek alatt felszedett közlekedési tapasztalatok sokasága is, ami valljuk be, nem hátrány! A kis robogós h.gyerekek, akik ész nélkül mennek bele veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe, nah ezeknél sokkal több esélyed lesz a túlélésre! :)
Én is motorozom, motoroztam. Azért a közlekedésben, bármely járművel szerzett tapasztalat sokat dob a latban!
gooo!!!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ/válaszokat.
Anyagi okokból sajnos tolódik a projekt, de köszönöm a támogatását mindenkinek :))
Amúgy valóba régen vezetek már, sőt 1996 óta nagyteljesítményű sportautókat, tehát a sebesség és a gyorsulás nem áll távol tőlem. :)
2013. jún. 25. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!