Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonon mi lehet a tré?...

Simsonon mi lehet a tré? Profiktól érdekelnének a választok tippek

Figyelt kérdés
Van egy S51 es simsonom egyszer csak menet közbe el kezdett dadogni de pár pillanat múlva mintha el felejtette volna a baját aztán jó egy darabig (5-10km kb)aztán megint szar eddig nem foglalkoztam vele de már egyre sűrűben csinálja alig tudod vele közlekedni már töbször le is robbantam vele. DE MOST JÖN A LÉNYEG: kicseréltem a kis kondenzátort,a megszakítót be is lett állítva, a gyújtó tekercset, a gyertyát, a gyújtókábelt, a gyújtó trafót a gyertya pipát a szimberingeket a főtengelyt és a csapágyait is kicseréltem az egész karburátort rá ülök és úgyan úgy sz*r már bele tettem egy másik simsonblokkot is és azzal is ugyan ezt csinálja Van tippetek? lehet a gyújtás kapcsoló? vagy az egész vezeték rendszer? Azért nem adom el mert ezen tanultam meg 15 évesen motorzni ez volt az első motorom elég nagy eszmei értéke van számomra már 25 vagyok. szóval az egész blokkot kicseréltem karbit is azokat kizárhatjuk szerintetek van még valami gyakori hiba lehetőség?

2013. ápr. 26. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Karburátor jól van beállítva?
2013. ápr. 26. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
igen de mondom két karburátorom is van mind a kettőnél ugyan ez a baj.
2013. ápr. 26. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Trafó csere ?
2013. ápr. 27. 00:56
 4/7 A kérdező kommentje:
igen az is meg történt vettem ujjat.
2013. ápr. 27. 07:33
 5/7 kgpassat ***** válasza:
Nem volt meg az összes ujjad, hogy vettél?
2013. ápr. 27. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nemtudom, lehet-e hozzá köze, de kipufogó mikor volt kiégetve ??
2013. ápr. 28. 22:13
 7/7 joco5582 ***** válasza:
Sajnos a gyujtáskapcsoló is tud ilyet. Én lekötnék minden elektronikát és bevezetékelném a trafóig az alaplapot. Ha a próbák jól végződnek, kijelenthető hogy valamelyik vezeték testel vagy érintkező hibás. Hála az égnek ez nem űrtechmnika ezer ft körül kapható vezeték, gyujtáskapcsoló is kapható.
2015. márc. 6. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!