Motorra lehet szerelni rádiót?
Nem tudom gyakorlatilag hogy képzelted el. Szerintem nincs értelme, menet közben nem fogod tudni hallgatni a zaj miatt. Van aksija, biztos rá lehet kötni hogy álló helyzetben hallgasd, de ezzel az erővel, vehetsz egy olyan telót amin rádió van és hallgatod azt, vagy lehet eleve olyanod van.
2009. szept. 26. 17:46
Szerintem nem hallgatni akarja, hanem csak jenőzni vele, hogy szoljon belőle a tuctuc:D Amúgy egy tuningboltban láttam robogóba valót...
2009. szept. 26. 17:49
3/10 A kérdező kommentje:
nem nem
hallgatni akarom,mert zenével tudok igazán kikapcsolódni.nekem úgy sokkal élvezetesebb,ha zenézek közben :)
Lehet motorra rádiót szerelni: ugyanúgy 12V-os, egyenáramú elektromos hálózata van, mint az autóknak. Még úgy-ahogy mangót is lehet beépíteni, CD-lejátszóról viszont ne is álmodj: egy motor sokkal jobban rázkódik, mint egy autó.
A probléma nem is a beszereléssel, hanem a zenehallgatással van: ha rajtad van a sisak és zúg a szélben, nem sokat hallasz a zenéből. Fülhallgatóval sem a legjobb, mert nagyon magasra kell állítani a hangerőt, hogy bármit is hallj a rádióból, akkor meg semmi mást nem fogsz rendesen hallani.
2009. szept. 26. 18:30
Enyémbe is van, van a SAL-nak kis 50W-os erősítője, az elfér benne MP3-ról meg vezéreled... Faszán szól!!!
2009. szept. 26. 19:00
én még csak olyanról hallottam, hogy a sisakban van rádió (vagy mp3). De am. jobban tudsz koncentrálni zene nélkül. Én a haver mp3as sisakját kölcsön vettem, hát majdnem zúztam egyet, átmentem a másik sávba.
2009. szept. 26. 19:33
7/10 anonim válasza:
Biztos lehet,de minek??Egy motor olyan hangos,hogy nem hallanál semmit!
2009. szept. 26. 19:39
8/10 A kérdező kommentje:
igaz lehet,h. nem hallanám :S
de egyébként nem hangos motorra lenne rászerelve :D
szabad fülhallgatóval motorozni? :O
lehet kapni beépített zenés bukósisakot? :D bár sztem az felesleges.Ha feltekerem maxra a hangerőt a rádión,a motor sem hangos,szerintem simán lehet hallgatni :)
9/10 anonim válasza:
Nagyon könnyü,nekem is be van szerelve egy 2.1 a 49cc-s motoromba,nekem 24wattos a 2.1 em,és olcson beszereztem egy transzformárt,ami áralakitja 12watá,onnan már csak az aksira kell rákötni.Ennél egyszerübb sincs,méjnyomo a csomagtérbe,és a hangfalakat könnyen fellehet szerelni a kormány alá,ugy hogy még jol is néz ki! Soksikert transformáror,hangfalak,és motor kell csak :D Rendrőrökkel vigyázz,mert megbaxnak keményen ha meglátják,mert elvonja a figyelmed vezetés közben,és drága mulatság:D
2011. márc. 23. 20:17
10/10 anonim válasza:
Megint énvagyok,nekem a zene mp3 rol vagy néha zenéről szol,elöttiekkel nem értek eggyet,mert simán hallaccik,nekem és a haveromnak bevan szerelve,és 70km/h nál simán hallaccik,csak halkabban mint lassabban:d ha Pityuzni akarsz,akkor szerezz be egy kék lámpát és egy + - os kábelt 800ft be kerül,és szereld fel a sárvédő alá,ugy megvilágitja a kereket és mindent,qrvajól nézki hidd el,ezt is az aksira kell rákötni és ez már kontaktal megy :D
2011. márc. 23. 20:23
Kapcsolódó kérdések: