Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fagyalot sima csapvizzel...

Fagyalot sima csapvizzel kevertem be es ugy toltottem be a kocsiba. Ez baj?

Figyelt kérdés
Fagyallot siman csapvizzel kevertem be okozhat e ez bajt? Kiengedjem?

2013. ápr. 26. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

olvasd el, hogy mi van írva a fagyállóra, mert már van olyan fajta amivel megteheted

a csapvíztől egyébként vízkövesedhet a rendszer ... kérdés, hogy utántöltöttél, vagy teljesen feltöltötted vele

2013. ápr. 26. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én le engedném és ki cserélném a hűtő folyadékot,fagyállót.

Csak desztillált vízzel kevert fagyállót öntenék az autómba!

A sima vízből kiválik a vízkő és eltömítheti a rendszert,hűtött,fűtő radiátort,fűtés csapot,ki egyenlítő tartály záró kupakján lévő szelepet,stb.

De látom te is tudod ,hogy desztillált vízzel kellet volna keverned a fagyállót! Akkor meg, minek akartad meg spórolni azt a max 500 ft.-ot? Azért,hogy most ki dobhasd a drága fagyállót?! Basszus nem értelek.

2013. ápr. 26. 15:44
 3/4 petizacc ***** válasza:

Azt nem értem, hogy miért a bekeverés után jutott eszedbe megkérdezni? :)

Egyébként ioncserélt vagy desztillált vízzel kell feltölteni. Sima csapvíztől bevízkövesedhet!

2013. ápr. 26. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Lekövesedik a rendszer. Az meg nem lesz jó mert szétmegy a szivattyúd. csapvízzel ezért ne.
2013. szept. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!