A sikeres vizsgák után, pontosan mi a teendőm, hogy meglegyen a jogosítványom?
Meg van a az elsősegélyem, a napokban a sikeres forgalmi vizsgám is meg volt. Egy hét múlva kell visszamennem a vizsgaigazolásért. Ezután mi a teendő?
Megjegyzés: A sikeres vizsga után volt az oktatóm azt mondta, hogy menjek be és kérdezzem meg hogy mikorra lesz kész a vizsgaigazolás, volt bent egy fiatal csaj, de szegény elég sötétnek tünt, vigyorgott össze-vissza. Megkérdezte hogy be volt-e mutatva az elsősegélykártya, mondtam h igen, lefénymásolták és az anyagomhoz tűzték. Azután mondja hogy mikor? Mondom 10-én, az előző sikertelen vizsgám után. Aztán azt mondja mindjárt megnézi... de meg mozdult a szekrény felé, majd visszafordult és mondta hogy hmmm.. most ő nem nézi meg, de akkor elméletileg ott kell lennie. Ezután hülye fejjel mondta... hogy egy hét múlva menjek a vizsgaigazolásért. Variált.. h ő nem tudja.. nem tud semmit, mert valami probléma van a rendszerrel, ilyes valamit mondott, felhúzott.. :S /SZEGED/
Szerdán lesz egy hete hogy sikeresen le vizsgáztam. Vagy inkább holnap telefonáljak oda, és kérdezzek rá hogy mikorra lesz kész a vizsgaigazolás, és mikor menjek be érte..? Mert ez a hölgyemény nagyon bizonytalan volt a dolgába. :S
Ha bementél az NKH-hoz az igazolásért, akkor jogosan kérte az elsősegély kártyádat, mert nem biztos hogy nekik az megvolt a másolata.
Nekem is akkor kellett bemutatnom amikor a vizsga után bementem hozzájuk megkérdezni hogy hogy áll az igazolás akkor kérte el hogy tudja intézni a dolgokat, és azon a héten pénteken mentem vissza és már megvolt az igazolás, utána fogtam az összes papírom, vizsgaigazolás akkor a kis könyv amibe bevoltak írva a vizsgák eredményei, akkor az orvosi papírt amit még az elején megkaptam, plusz az okmányaim személyi, lakcímbejelentő, bementem okmány irodába, megcsináltuk a papírokat, fotózás aláírtam pár a/4-est és mondták hogy kb 2 hét és küldik de a teljes türelmi idő 30 nap, tehát az előtt felesleges reklamálni.
De nekem 1,5 hét alatt megjött. Párom fél évvel később vizsgázott neki majdnem 4 hét volt a kiküldési idő. A húgom 2 hónapja vizsgázott neki 8 munkanap után jött meg, pedig ő nem is várta annyira.
Csak megkérdezte h bemutattam-e az elsősegély kártyát, mondtam h igen, le is fénymásolták és az anyagomhoz tűzték. Erre mondta h akkor nem nézi meg mert elméletileg ott kell lennie. Amúgy a vizsgalapot egyáltalán nem kérte el, amit a vizsgabiztos adott a sikeres vizsga után... Más ismerőseim azt mondták tőlük elkérték... Nem értem én ezt a hölgyeményt. De akkor inkább holnap odatelefonálok, és rákérdezek.
Köszi a válaszokat. :)
Nem, azzal a papírral max. a seggedet törölheted szárazra.
De tegyétek fel még ezt a kérdést 100x egy nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!