Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A sikeres vizsgák után,...

A sikeres vizsgák után, pontosan mi a teendőm, hogy meglegyen a jogosítványom?

Figyelt kérdés

Meg van a az elsősegélyem, a napokban a sikeres forgalmi vizsgám is meg volt. Egy hét múlva kell visszamennem a vizsgaigazolásért. Ezután mi a teendő?

Megjegyzés: A sikeres vizsga után volt az oktatóm azt mondta, hogy menjek be és kérdezzem meg hogy mikorra lesz kész a vizsgaigazolás, volt bent egy fiatal csaj, de szegény elég sötétnek tünt, vigyorgott össze-vissza. Megkérdezte hogy be volt-e mutatva az elsősegélykártya, mondtam h igen, lefénymásolták és az anyagomhoz tűzték. Azután mondja hogy mikor? Mondom 10-én, az előző sikertelen vizsgám után. Aztán azt mondja mindjárt megnézi... de meg mozdult a szekrény felé, majd visszafordult és mondta hogy hmmm.. most ő nem nézi meg, de akkor elméletileg ott kell lennie. Ezután hülye fejjel mondta... hogy egy hét múlva menjek a vizsgaigazolásért. Variált.. h ő nem tudja.. nem tud semmit, mert valami probléma van a rendszerrel, ilyes valamit mondott, felhúzott.. :S /SZEGED/

Szerdán lesz egy hete hogy sikeresen le vizsgáztam. Vagy inkább holnap telefonáljak oda, és kérdezzek rá hogy mikorra lesz kész a vizsgaigazolás, és mikor menjek be érte..? Mert ez a hölgyemény nagyon bizonytalan volt a dolgába. :S

2013. ápr. 25. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Vizsga igazolással orvosi alkalmasságival összes iratoddal személyi meg minden el mész az okmány irodába majd ott el intézed okmány irodától függően 3naptól-3om hét is el telhet hogy ki küldjék a jogosítványodat, bármelyik okmányirodába mehetsz.
2013. ápr. 25. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha bementél az NKH-hoz az igazolásért, akkor jogosan kérte az elsősegély kártyádat, mert nem biztos hogy nekik az megvolt a másolata.

Nekem is akkor kellett bemutatnom amikor a vizsga után bementem hozzájuk megkérdezni hogy hogy áll az igazolás akkor kérte el hogy tudja intézni a dolgokat, és azon a héten pénteken mentem vissza és már megvolt az igazolás, utána fogtam az összes papírom, vizsgaigazolás akkor a kis könyv amibe bevoltak írva a vizsgák eredményei, akkor az orvosi papírt amit még az elején megkaptam, plusz az okmányaim személyi, lakcímbejelentő, bementem okmány irodába, megcsináltuk a papírokat, fotózás aláírtam pár a/4-est és mondták hogy kb 2 hét és küldik de a teljes türelmi idő 30 nap, tehát az előtt felesleges reklamálni.

De nekem 1,5 hét alatt megjött. Párom fél évvel később vizsgázott neki majdnem 4 hét volt a kiküldési idő. A húgom 2 hónapja vizsgázott neki 8 munkanap után jött meg, pedig ő nem is várta annyira.

2013. ápr. 25. 23:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak megkérdezte h bemutattam-e az elsősegély kártyát, mondtam h igen, le is fénymásolták és az anyagomhoz tűzték. Erre mondta h akkor nem nézi meg mert elméletileg ott kell lennie. Amúgy a vizsgalapot egyáltalán nem kérte el, amit a vizsgabiztos adott a sikeres vizsga után... Más ismerőseim azt mondták tőlük elkérték... Nem értem én ezt a hölgyeményt. De akkor inkább holnap odatelefonálok, és rákérdezek.

Köszi a válaszokat. :)

2013. ápr. 25. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben vagyok.. én arra lennék még kiváncsi, hogy ha megvan ez az okmányirodás nap, akkor a jogosítvány készítéséről adnak ideiglenes papírt amivel lehet vezetni? Vagy muszáj megvárni amíg ténylegesen kiküldik? Mert ugye személyinél is adnak igazolást arról, hogy folyamatban van, és akkor azzal már lehet intézni mindent. Jogsival is?
2013. ápr. 25. 23:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Az oktatóm is mondta, hogy nem lehet vezetni amig nincs a kezedben a jogsi, ugyan is ha úgy vezetsz, és rajtaelkapnak a zsaruk, akkor be is vonják a jogsid, ahogy megjön. Aztán volt is, meg nem is.. :)
2013. ápr. 25. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, azzal a papírral max. a seggedet törölheted szárazra.

De tegyétek fel még ezt a kérdést 100x egy nap..

2013. ápr. 25. 23:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Odatelefonáltam. Azt mondták hogy már készen van, akár ma is befáradhatok érte. De majd hétfőn.
2013. ápr. 26. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!