Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi baja van?

Szerintetek mi baja van?

Figyelt kérdés
üdv mindenkinek nekem van egy 4 sebességes simson s51 endurom és egy jó ideje már folyton azt csinálja hogy negyedikbe alig lehet felváltani folyton ledobja üresbe de ez mindig így van mostanában és ilyen recsegős hangot ad ki amikor fel akarom váltani és nagyon idegesít szerintetek mi a baja mit csináljak mit cseréjek ki benne? nekem mondták hogy lehet a kuplunk mert nem emel ki rendesen de amikor ki emelt is ezt csinálta lécci segítsetek köszi előre is :D
2013. ápr. 24. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs is benne "kuplunk"!

Ha kuplunG baja lenne, akkor a többi sebességet is recsegve venné be. Szerintem csak utána kellene állítani a váltónak, vagy kopott a 4. fokozat. Gondolom nem gyári, hanem valami utólag beépített...

2013. ápr. 25. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg,hogy hogy írom a lényeget értsed már am köszi
2013. ápr. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!