Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétfőtől kezdem a kreszt....

Hétfőtől kezdem a kreszt. Kicsit félek. Hogyan oktatják? Tuti, hogy meg fogom érteni meg stb.?

Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 23:05
 1/8 anonim válasza:
80%
Mi? Miért ne értenéd meg? Nem látod mennyi hülye mászkál az utakon?
2008. jún. 15. 00:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én emlékszem, nem volt annyira nehéz a kresz, mint azt sokan hiszik. Alapvetően a legtöbb dolog logikus benne. Ha nem vagy hülye, fel fogod fogni. Olvasd el a könyvet, gyakorlásként gyakran tölts teszteket. Gondold át a forgalmi helyzeteket. A lényeg, hogy ne csak magolj, hanem gondolkodj is.
2008. jún. 15. 01:30
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem utólag kiderült, hogy nagyon nem úgy oktatták ahogy kellett volna... Össz vissz 3x2 órám volt. Jófej volt az oktató, egész jól elmondta, de csak a kreszt, egy csepp vezetéselmélet vagy müszaki ismeret nem volt... Könyvből simán meg tudtam tanulni, 3 hibaponttal mentem át elsőre..
2008. jún. 15. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy meg fogod érteni. A mi oktatónk nagyon jó fej volt. Nekünk 9X4 óránk volt. Az első 28 órán vettük az anyagot. 4 órát végigülni a legnagyobb melegben nem volt könnyű, de állandóan poénkodott, úgyhogy hamar elment az idő. Nálunk használt projektort, és ott mutatott valós helyzeteket is, meg minden féle animáció is volt. Szerintem egyátalán nem nehéz.
2008. jún. 15. 12:41
 5/8 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel a vezetés és rendelkezel egy kis logikával akkor minden simán fog menni. Csak ügyesen, és figyelmesen!!:)
2008. jún. 18. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem te ne akarj jogosítványt.
2008. jún. 18. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.Tök jó az oktató, ugyh minden renden:)

Utolsó válaszolónak meg azt h kicsit se vagy paraszt...Miért kell a másiknak beszólni azért, mert kicsit izgul az újtól...Menj kultúrálódj inkább...

2008. jún. 19. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vészes a kresz oktatás, odafigyelsz megérted, általában érhetően elmondanak mindent. Ha valami nem világos ott a könyv.
2008. jún. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!