Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne beszerelni a...

Mennyibe kerülne beszerelni a szervót?

Figyelt kérdés

Egy 2003-as Renault Twingom van. Egyetlen gondom vele, hogy nem szervós, minden másban imádom, nagyon kedves kis gép, nagyon szeretem, nem cserélném le. Viszont ha jó áron lehetne rakatni szervót bele, elgondolkoznék rajta. Mennyibe kerülne ez?

Olvastam valahol, hogy hasonló Renault-os kolléga (még az évjárat is ugyanúgy 2003 volt) a Thalia-jába akart tenni egyet, de nem ajánlották neki, mert a kommentelő szerint félő, hogy a teljes kormányrészt cserélni kellene. Mennyire igaz ez? Ha van itt hozzáértő, kérem segítsen, hogy teljes képet kapjak!

Köszönöm előre is!

2013. ápr. 21. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, ehhez a teljes kormányművet ki kell cserélni. A Renault árakat nem ismerem, de megközelítőleg a teljes szett 30-50e körül mozoghat, plusz a szerelés.
2013. ápr. 21. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen a bontott árakra gondoltam!
2013. ápr. 21. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. ápr. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!