Kell e Okmány ehhez?
Figyelt kérdés
Ha megvan a jogosítványom az 50 ccm es akkor a motoromra ha jol tudom nem kell rendszám viszont okmányok kellenek a motorra vagy elég lenne egy adásvételi szerződés ha nem akkor menyibe kerülne egy motornak az okmányai ?
[(A motor egy Aprilia Red Rose 50) --> ezzel ugye mehetek 50ccm es jogsival]
2013. ápr. 21. 21:00
1/2 anonim válasza:
Magyarországon a segédmotorkerékpárhoz elég egy adásvételi. Másféle okmány nem kell - persze ha az eladó adja pl. az ő nevére szóló számlát a kereskedésből, akkor azt tedd el és ne dobd ki. De forgalmi, törzskönyv, ilyenek nincsenek.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a rendőr elkérheti az adásvételi szerződést, és a biztosítást. A biztosítás 50 köbcentis motorra 1 évre kb 3000-4000 Ft. Ezt egy bankban is eltudod intézni, csak bediktálod a motorblokk számát, meg az alvázszámot, befizeted, és adnak róla egy papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!