Tudtok mondani olyan gumit, amin van ilyen padkázás elleni felni védelem?
Figyelt kérdés
Most a Goodyearnak van fent az autómon egy olyan gumija, aminek kitüremkedik az oldala a felni mentén. Tehát szélesebb a gumi, mint a felni, hogy járda mellé állva a gumi érintkezzen a szegéllyel, ne az aulfelni oldalát reszeljem le.
Elég körülményesen írtam le, remélem érthető...
Milyen gumik léteznek, amiken van még ilyen?
215/45 R17-es méretben lenne jó nekem.
2013. ápr. 21. 09:41
1/4 anonim válasza:
A gumiméretet nézve nem hiszem, hogy létezne rá "C"-s gumi. :-) Ha 45 fokos kerákszöggel állsz fel, akkor nem érheti a szegélyt a felni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem felállni akarok a szegélyre, csak mellé állni. Csak mi van akkor ha nem tudom pont kicentizni.
Na mindjárt keresek erről egy képet!
2013. ápr. 21. 11:48
3/4 A kérdező kommentje:
Nem találok igazán jó, szemléletes képet... Talán ezen látszik valamennyire. A gumi oldalfala úgy van kiképezve, hogy a felni sokkal beljebb van, mint a gumi falának síkja.
2013. ápr. 21. 11:56
4/4 anonim válasza:
Azt hiszem peremvédőnek hívják. Nekem is van ilyen a Michelin Primacy HP-n. Szerintem a jobb minőségű 17-es gumikon illik ilyennek lenni. Azt nem tudom, hogy ezt honnan lehet egy adott típusnál biztosra kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!