Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olajat tegyek a motorbl...

Milyen olajat tegyek a motorblokkba? Malaguti F10 olajat szeretnék cserélni a blokkba mert most vettem a motort.

Figyelt kérdés
és nem tudom mikor cseréltek benne utoljára, de nem tudom milyen olajat kel bele tenni válaszokat köszönöm..

2013. ápr. 21. 06:46
 1/2 anonim ***** válasza:
A blokkba ne tegyél, mert ott nincs. Tulajdonképpen nincs is blokk, csak forgattyúsház és a hajtás háza. De a hátsó keréknél a végáttételhez lehet tenni, oda 80w90-es hidraulika olajat szoktak, hogy mennyit, az meg rá szokott írva lenni a házra.
2013. ápr. 21. 12:34
 2/2 anonim válasza:
Az elöttem kommentelő jól írta (félig). Annyiban kiegészíteném, hogy mivel kétütemű motorról van szó, 2T motorolajat kell önteni, amit saját magának kever. Az ülés alatt, a lábrésznél van egy elem, amit egy csavar fog. Azt eltávolítod, és ott van egy tartály, amibe kell önteni.
2018. jún. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!