Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajozás nélkül ment, mekkora...

Olajozás nélkül ment, mekkora kár érhette?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég vettem egy 50ccm-es robogót, és kötelező cseréknél vettük észre, hogy az olaj bowden elszakadt. Alapjárati kenést kapott csak...

Nem tudni mióta ment így, érdekelne hogy milyen károsodást tud szenvedni ilyenkor egy 2 ütemű motor, illetve van e valami tünete a károsodásnak. Nyilván nem arra gondolok hogy beragad a dugattyú és nem megy.

8 grammos görgő van benne, 80 fölött van picivel a vége.

2013. ápr. 19. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

4 bar.?.ennyivel csoda, hogy megy.

szerintem.

2013. ápr. 20. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:

A következőt tenném: 1:40-es keverékkel járnék, miután legalább gyűrű és hengercsere volt.

Abból nem lesz baj. Addig kell cserélni, míg legalább 9 a végnyomás, és keveréket használj.

2013. ápr. 20. 14:02
 13/15 A kérdező kommentje:

4 bárt mondott, a mutato 400 valamit mutatott, nem láttam a mértékegységet... Azt mondta egy új gyűrűs typhoonnak is annyi volt amikor csináltak.

Van pénzem megcsinaltatni végülis, ha valóban kevés megcsinaltatom mert szeretném rendbe rakni hamár megvettem.

2013. ápr. 20. 15:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem hátha esetleg 400PSI-ben mutatott a mérő, de az nem lehet mert az 27bar-nak felelne meg ami emg ugye sok. Szóval gondolom 4.00 volt csak rosszul láttam :/
2013. ápr. 20. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Az tényleg nagyon kevés!
2013. ápr. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!