95-ös benzin helyett lehet tankolni 100-as repülőbenzint AVGAS 100LL?
Semmi köze a motor tisztaságához az oktánszámnak. Ha utánaolvasol és megérted a működését akkor rájösz.
De tankolni ha akarsz, tankolhatsz, nem is olyan drága. Viszont Magyarországon csak a legnagyobb reptereken fogsz találni, szóval ha pesti vagy akkor Tököl lesz a nyerő. Ferihegy a másik ahol lehet kapni, de kétlem, hogy beengednek egy autóval oda.
A motor tisztítását nem egészen így kell érteni. Egy olcsó 95 ös benzinnel is bőven lehet ha gyorsulásnál a fordulatszámot hagyod az egekbe szökni persze nem nagyon, ha bőg a motor akkor már kiég belőle jobban a kosz egyébként.
Egyébként célszerű 98 ast tankolni bele ilyen esetben ha ezt akarod, de lehet kapni olyan 95 ös benyát a nagyobb kutaknál ami jobban finomítva van és az autóversenyekről maradtak meg, csak ugye "hígítva" vannak. De azzal aztán megy az autó mint a rakéta szóval ilyen értelemben lehet így "tisztítani a motort, de nem célszerű sokat így használni mert könnyebben lefőzheted vele.
Ha megnyugtat, akkor menj a shellhez és 100-as nitro racingot kérj...
én is azt hittem, de beláttam nem jobb..(pontosabban nekem nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!