Simsonosok, mi lehet a probléma?
Ha a váltóolaj ömlene, az feltűnne gondolom - megismered hogy mit öntöttél bele.
Milyen kipufogó van rajta? Valami égnek álló akármi? A váltóolaj nehezen tudna ömleni, ezért nekem az tűnne logikusnak, ha levennéd a kipufogót és kiöntenéd ami benne van...
Hy!
Nekem ugyan ez a problámám egy kis Ts-nél.
nem volt még időm szerelgetni,mert van gépem és időm pedig nincs szegénykémre.
Én amire tippelek:karbi pucolás után nem lett jól visszaállítva a benzin-levegő arány,ezért nehéz berúgni.Aztán ha már egy picit megszívja magát akkor sem fog elindulni.Tehát a megoldás a helyes elindításban és a jól működő tűszelepben van,az engedi a sok nyálat és valamiért több folyik le a kelleténél és ez az ami a forgattyúsházban van.Ez okozza azt a jelenséget hogy szikra van,benzin van,kompresszió van de nagy bumm nincs,mikor már meg van telve a forgattyúsház nyállal akkor már nem jó az elősürítése az egésznek és ezért nem indul.Legalább is szerintem ez a bibi,ha mégsem ez akkor lehet szimering,de annak nyoma is lenne ha leszeded a deknit oldalt.
Gyertyát kapd ki ,karbit kapd le és fél napig rugdossad hogy kijöjjön belőle!Na jó azért nem kell fél napig de sokat kéne,viszont ilyenkor nemtudom hogy mennyire gáz sokat rugdalni mert ugyebár ilyenkor nincs kenése.
Ami meg kijön belőle,gyújtsad meg(de ne a motornál),nézd meg hogy ég e egyáltalán ha nem akkor elméletileg váltó olaj lehet,de azt meg fel lehet szerintem ismerni,nézd meg a váltó olajad is hogy milyen állagú,állapotú,ha fehéres akkorro csúnyán cserés,és valószínű hogy víz került a motorba.Kint tároltad az udvaron télen?
Nekem ts-nél új csapágyak új szimeringek...
Még mindig nem volt rá időm megcsinálni :) Te haladtál vele valamire?
Én azért gondolok karbi és aksi bajokra mert ha eleinte nem gyullad meg akkor a további rugdosásnál pik pak lehet nyálat keríteni a forgattyúsházban,de aztán lehet hogy rosszul gondolom,nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!