Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok?

Milyen autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kérdeztem már autószerelöt, autókereskedöt és az egyik azt mondta, hogy a ford nem jó a másik azt, hogy az opel nem jó.

Egész eddig egy ford focus-ra gyüjtöttem de most elbizonytalanodtam. Milyen autót ajánlanátok a suzukin kívül ami viszonylag az olcsóbb kategóriában van és megbízható?

2013. ápr. 18. 15:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pont dízelben gondolkodtam :D de akkor most megfontolom!
2013. ápr. 19. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Benzines Focus, vagy Golf, ha nagy rakhely kell, akkor Golf Variant.
2013. ápr. 19. 21:28
 13/13 anonim válasza:
Nekünk egy opel vectra c-énk (1.9CDTI 150le 6,5éves ) és egy corsa c-énk (1.2 benzin 70 le 8 éves) van mind kettő megbízható ha rendszeresen karban van tartva és sokat számít egy kocsinál hogy szervíznél milyen minőségű alkatrészeket használnak valamint milyen minőségű kenő olajakat. A legfőbb hogy vigyázz a kocsidra őis vigyáz rád. Én mind2 opelt csak ajánlani tudom.
2013. ápr. 20. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!