Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most készülök autot vásárolni....

Most készülök autot vásárolni.950000 és 1200000 ft között.2 tipus között hezitálok, mert nem tudom eldönteni melyik a jobb. Az Audi A6 (2000), és a Bmw 316i (2000). Szerintetek melyiket érdemesebb venni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 12:32
 1/7 anonim válasza:
54%
Az Audit. Az A6-os az egyik legmegbízhatóbb autó a világon! (persze ennyi információ alapján tudom ezt mondani, a két autót látni is kéne, a km óra állás pedig relatív megintcsak.)
2013. ápr. 18. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Egyiket sem. Nagyon kicsi az esély, hogy ilyen idős példányokból ennyiért ezekből a tipusokból nem bontószökevényt kapsz. Én meggondolnám.
2013. ápr. 18. 12:41
 3/7 Dörmögő ***** válasza:
70%

ma 12:38

Na ne röhögtess már.

Azért a márkán belül is vannak rosszul sikerült konstrukciók. Az audinál a 2.5 tdi nem egy főnyeremény. Ha jól rémlik ennek a motornak a konstrukciós hibáját maga az audi is elismerte.

2013. ápr. 18. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már csak ez a két választási lehetőség van, akkor az Audi pártján vagyok. De inkább benzinest vennék mert dízellel egyszer megszívtam. De méginkább még az Audiról is ledumálnálak. Ebbe az árba a legolcsóbbak vannak ezek között, amik azért olcsók mert valami nagy gebaxer van velük.

Érdekes, majd mindenki Audi-t vagy Bmw-t akar. Kis mani, akarni prestizs. Egyesek azt hiszik, hogy ha vesznek egy 13-15 éves Audi-t vagy BMW-t attól mindenki Istenként néz rájuk? Nem így lesz. A csajok majd sorban állnak, hogy leteperje őket? Nem így lesz.

Más az amikor valaki azért vesz koros autót mert NAGY rajongója és felújítja és költ rá rendesen, node az olyan nem itt fog kérdezősködni.

2013. ápr. 18. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

2000 körüli A6-ok borzalmasak karbantartás szempontból, horror. olvasgass népítéletet. menetkonform, erő, kényelem nagy, de fenntartani...

316i meg gyenge. inkább 320.

2013. ápr. 18. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Audit nem ismerem, de az A6 magasabb kategória, ami biztos kényelmesebb, de feltehetően drágább fenntartani. A BMW-ből pedig gyenge a 316i, én a helyedben még kicsit spórolnék, és legalább 16 szelepes 18i-t vennék, de még inkább 323i-t, ami azt mondják, nagyon jó kompromisszum, mert már van ereje, de még nem eszik túl sokat.
2013. ápr. 19. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
4. válaszolóval teljesen egyetértek! Ennyi pénzből nem ilyen és nem ennyi idős autót vennék.
2013. ápr. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!