Jártatok már igy? Egy ismerősőmel az autóvezető oktatója ki akart kezdeni, gyakori az ilyen?
Nem kezdett ki velem, inkább szexuális zaklatásnak nevezném, amit csinált. Egy ujjal sem ért hozzám soha, de rendszeresen kérdezgetett a szexről és a szexuális életemről. pl. ki fárad el hamarabb nálatok a szexben?
Röptében a legyet típus volt, a felesége mellett volt több szeretője, és szerintem a készségesebb lánykákat sem utasította vissza. Pedig vén fütyi volt.
17:30 azért egy lány esetében annyira nem vicdes, ha egy pasi folyton zaklatja és hülye hasonlatokat mond vagy kényelmetlen kérdéseket tesz föl.
Egyébként a kérdésre válaszolva, igen előfordul, én is hallottam róla. Pontosan emiatt választottam női oktatót.
19/L
Ma volt az első rutin órám,és hát az oktatóm azért igencsak feszegette a szex témát.
Pl: Nem csodálkozik azon,hogy a nők szeretik fogdosni a váltót...
Meg,hogy a féket keményedésig kell benyomni..."No és mi az,ami szintén csak keményen jó?" :-D
Aztán bekapcsolta a rádiót,és mondta,hogy csak vezetés és szex közben szeret rádiót hallgatni...
Meg ilyesmiket mondott... hm :-S
Hááát,persze először fura volt ezeket hallani,de végülis nem vagyok sértődős típus.Nevettem rajtuk,mit tudok csinálni :-)
Pedig a pasi vagy 54 éves,van családja,felesége...mégis ilyen nagy franc.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!