Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jártatok már igy? Egy ismerőső...

Jártatok már igy? Egy ismerősőmel az autóvezető oktatója ki akart kezdeni, gyakori az ilyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megesik, nekem is megtette egy ismerősömmel. A csaj hárított, az oktató szivatta. Érdemes olyat választani, akinek felesége van,meg gyereke, ott nem lesz gáz. A lány meg váltson oktatót, minél hamarabb.
2009. szept. 24. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdett ki velem, inkább szexuális zaklatásnak nevezném, amit csinált. Egy ujjal sem ért hozzám soha, de rendszeresen kérdezgetett a szexről és a szexuális életemről. pl. ki fárad el hamarabb nálatok a szexben?

Röptében a legyet típus volt, a felesége mellett volt több szeretője, és szerintem a készségesebb lánykákat sem utasította vissza. Pedig vén fütyi volt.

2009. szept. 24. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak poénkodik a sexel, de nem csinál semmit akkor azt csak azért csinálja, hogy jobban ráérezz... Nálunk például el lett magyarázva, hogy octavia lány és mivel én vagyok a fiú az a dolgom, hogy megtaláljam a G-pontját, ami nevezetesen a kuplunk fogáspontja, és ehez hasonlókat nyomatott végig, de legalább hamarabb megtanultuk a dolgokat, szal csak jó:D
2009. szept. 24. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:

17:30 azért egy lány esetében annyira nem vicdes, ha egy pasi folyton zaklatja és hülye hasonlatokat mond vagy kényelmetlen kérdéseket tesz föl.

Egyébként a kérdésre válaszolva, igen előfordul, én is hallottam róla. Pontosan emiatt választottam női oktatót.

19/L

2009. szept. 24. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ma volt az első rutin órám,és hát az oktatóm azért igencsak feszegette a szex témát.

Pl: Nem csodálkozik azon,hogy a nők szeretik fogdosni a váltót...

Meg,hogy a féket keményedésig kell benyomni..."No és mi az,ami szintén csak keményen jó?" :-D

Aztán bekapcsolta a rádiót,és mondta,hogy csak vezetés és szex közben szeret rádiót hallgatni...

Meg ilyesmiket mondott... hm :-S

Hááát,persze először fura volt ezeket hallani,de végülis nem vagyok sértődős típus.Nevettem rajtuk,mit tudok csinálni :-)

Pedig a pasi vagy 54 éves,van családja,felesége...mégis ilyen nagy franc.

19/L

2010. szept. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!