Gumisok beszámítanak használt gumit?
A napokban megyek gumishoz. Új nyári gumi garnitúrát venni és felszereltetni. Az előző kocsimról megmaradt 3db jó állapotú nyári gumim. Firenza márkájúak, 225/45R17 méretűek és legalább 80-90%-os állapotban vannak. Sajnos ezek méretben nem jók a mostani kocsimra mert erre 16-os kell.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a gumisok ezeket a gumikat beszámítják valamennyibe nekem?
10-15-öt adnának a háromért már tök jó lenne:)
Szerintem kicsi az esély még arra is, hogy cserébe a szerelési díjat elengedjék!
De ettől még próbálkozhatsz, leginkább olyan helyen, ahol egyébként is árusítanak használt abroncsokat.
Nahát!? Én is pont egy ilyen kérdést akartam kiírni.
Nekem egy teljes garnitúra kb 80%-os 2009-es gyártási évű 215/45 R17-es Goodyear F1 Eagle gumijaim vannak.
Az autóhoz kaptam, de nem igazán tetszenek, szeretném lecserélni valami másra.
Kidobni nagyon nagy pazarlás lenne, árulgatni vaterán meg itt-ott olyan macerás. Így fogalmam sincs mit kezdjek vele...
Ha beszámítanák valamennyiért egy új szettbe az lenne a legjobb, de erre én sem sok esélyt látok. Bár konkrétan nem érdeklődtem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!