Suzuki GZ 125-ből hogy tudom kihozni a 90km/h-t?
Jó lenne 90-el menni főúton, hogy ne előzgessenek, 80-at viszi, 80-nál megtorpan.
Igaz, nem dőlök be légellenállás miatt, de hát az chopperhez nem illik.
Illene mennie 100-at is szerintem.
Lehet rosszul van beállítva a karbid,lehet hogy sok benzint kap és azért nem tudsz többet menni,ezt úgy tudod meg hogy 80-nál nyelezed és ha befullad akkor sok a benzin-ilyenkor a súbertűt kell lejjebb tenni.de aztán az is lehetséges hogy piszkos a karbi,légszűrő,kipufogó.Ha felteszel rá sportkipufogót akkor tuti hogy mennie kell még 120-at is szerintem,bár ez áttétel függő is.
Az is előfordulhat hogy nem kap elég benzint,és azért torpan meg,ilyenkor ledadog a motor -megoldás :súbertűt feljebb emelni,karbit tisztítani ,esetleg a benzin-levegő arányt normálisan beállítani,az is sokat számít.
képzel amúgy engem is előzgetnek,mehetek akármennyivel is,sok autós valamiért nehezen viseli ha elöttük megyünk.Én azt hittem hogy csak velem van így mert régi mocival járok amivel simán odaverem őket,és néha meg is szoktam mutatni,de csak normálisan.Kocsiból néztem ki ,egy nagy túragéppel rám tapadt egy tesó és nézem hogy őt is csak azért is kielőzik,pedig neki csak egy gázhúzás lett volna és már ott sincs.Érdekes dolgok ezek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!