Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autó jogsi mennyi idő...

Egy autó jogsi mennyi idő normál tempóban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Sokkal több, mint a keresőt használni. Ezt minden áldott nap megkérdezi valaki.
2013. ápr. 16. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
2-3 hónap
2013. ápr. 16. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én még gimnáziumban csináltam. A suli szervezte a tanórák után. Egy héten, egyszer vagy kétszer volt elméleti oktatás. A Kresz és az elsősegély vizsga után szintén megbeszélés kérdése volt a gyakorlati órák sűrűsége. Én heti 2-3-szor vezettem kb. Meg előtte egy kis időt is várni kellett hogy betöltsem a 17-et.

Nem volt semmilyen életbevágó ok, hogy azonnal vagy legalábbis minél gyorsabban jogsim legyen. (Nem is értem itt a rengeteg erre vonatkozó kérdést. Mi olyan borzasztóan sürgős?!)

Így kényelmes tempóban suli mellett novemberben kezdtem és márciusra lett meg a jogsim. Tehát kb 4 hónap. De ebből közben egy hónap volt a várakozás a születésnapomig.

2013. ápr. 16. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
ha rugalmas a suli időpontja és nem buksz 2hónap. de mivel jönn a nyár sokan beiratkoznak lesz belöle 3 is.
2013. ápr. 16. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
jólvan köszi tesóim arcok vagytok köszi, lehet veszek egyet józsefvárosba
2013. ápr. 16. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
2 hónap, ha heti 3x mész vezetni, illetve ha időben bejelentkezel forgalmi vizsgára. A vizsgára jelentkezés és a vizsgaidőpont között 3 hét van. Én a CSigavérnél tanultam vezetni, és mindenen elsőre átmentem. Nagyon nagy a választék oktatókból, autókból. Mivel nagyüzemben csinálják, ezért profik az ügyintézésben.
2013. ápr. 30. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Tavaly nekem 4 hónap volt + 3 hét, mire megjött a jogsi. Heti 2x vezettem, mondjuk volt olyan hét amikor kimaradt.
2013. ápr. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!