Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Haverom azt mondja hogy a...

Haverom azt mondja hogy a simsonja (nem gyári) 8fel ömlős, igaz ez? Csak mert neten sehol nem találok olyat

Figyelt kérdés

2013. ápr. 15. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hallottam még ilyenről, eddig csak 4 felömlősről hallottam...
2013. ápr. 15. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Simsonosok mindig kamuznak a tuningokról :)
2013. ápr. 15. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
8 felömlő?! én csak 6-ot láttam maximum:D de ez biztosan valamilyen újítás lesz!:D
2013. ápr. 15. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Mond meg haverodnak , hogy a tiéd meg 20felömlős, szóval az övé gagyi :D
2013. ápr. 15. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjunk, hogy az a 8 felömlős Simson legalább 120-at megy, hétfokozatú váltója van, negyedikben gázra kerékre áll és közben 2 liternél is kevesebbet fogyaszt.

A gyári Simsonokon két felömlő van, de sokszor faragnak rájuk két újabbat. A négy felömlősök utcán még használhatóak, de már elég rendesen pörögnek. Létezik hat felömlősre átalakított hengerek fala már olyan, mint az ementáli sajt (lyuk lyuk hátán), ezek pedig általában versenyzésre valók, mert a hat felömlő csak csillagászati fordulaton működik jól.

Nyolc felömlő elméletileg beleférne a hengerbe, biztosan bele lehet szerkeszteni valahogyan, de a gyakorlatban már nincs értelme. De ha mégis nyolc felömlő van a motorjában, akkor az alighanem egy versenymotor, nem azzal szokott a határban "krosszozni".

(bár tartok tőle, hogy az a hiper-szuper motor egy bilikék N-esből kendácsolt házi "endúrószimszon")

2013. ápr. 15. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:
s51bje van 70es nekem meg egy s51e 60as
2013. ápr. 15. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ebben olyan hihetetlen. Szerintem akad olyan falusi kemény gyerek aki az apja 30 éves fúrójával farag még 6 felömlőt a gyári 2 mellé(azaz fog egy szimpatikus csigafúrót és ahogy sikerül :D)

(csak abból kiindulva hogy a majdnem szomszéd hülye gyerek mit csinál a simsonjával :D )

2013. ápr. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!