Kawasaki ZZR-400-ról van valakinek személyes tapasztalata?
Figyelt kérdés
Mik a hibái, előnyei, fogyasztása?2013. ápr. 15. 10:40
1/4 anonim válasza:
igaz hogy enyém az zzr 600-as de ugyanaz csak a ccm meg a LE nagyobb. 1 éve használom, fogyasztása 5 liter körül van normális tempóba igaz ha huzod neki ö is tud enni de melyik nem? hibáinál a feszültségszabályzót tudom, meg arról hallottam. Könnyen kezelhetö motor, nagyon jól megy, kényelmesnek is lehet mondani ahoz képest hogy nagy testü nem oylan vészes. és a megjelenése sem utolsó nem látszik rajta a kora. csak odafigyelj mikor veszed hogy hidegen szépen induljon ne huzzon semerre ne csörömpöljön a blokk stb. igaz én vittem szerelöt és ö nézte át ö is probálta ki meg stb stb nekem igy is ugyis jo lett volna. jót kell kifogni lehetöleg olyat ami nincsen széthajtva. ajánlom vigyél magaddal szerelöt ha veszel
2/4 anonim válasza:
ha van kérdésed irhatsz privibe is hátha tudok segiteni:) elsö voltam:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólást!
2013. ápr. 23. 15:26
4/4 anonim válasza:
van is már esetleg kiszemelted? mert szivesen megnézném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!