Milyen kezdő motort vegyek?
Kezdő motoros lévén néhány tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Most tettel le az A korl. vizsgát és szeretnék venni egy motort.Eddig csak Simsonom volt.
100-150e forintot tudnék rászánni.Én pl Mz 125/150/250-esekre gondoltam.
Fontos lenne,hogy megbízható és relatív olcsón fenntartható legyen.
Nézegettem a használtmotoros oldalakat,de a (számomra) ismeretlenebb márkákról nem sokat tudok (Cagiva,Derbi,Gilera).
Ekkora összegből lehet egyáltalán nem széthajtott,összehekkelt japán/olasz motorokat kapni?
És mire kell odafigyelni vásárláskor?
Vannak olyan márkák,típusok amiket jobb,ha kerülök?
egy jó állapotú MZ megfelelő.. mivel ez nem egy izomgép így a 250 már jöhet szerintem
hogy lehet-e kapni nem széthajtott japán gépet.. hmm, menj el, nézd meg, ha érzed hogy nincs baja akkor hozd el :) szerencse kell kifogni a jó vételeket
Ja és mindenképpen olyat vegyél szerintem, ami már tárcsafékes elöl! Ég és föld! A TS sajnos nem az, ezért viszont nem is ajánlom, akármilyen jó is volt. Az ETZ150-el viszont 2 évet futárkodtam nap mint nap Bp-n. Jól bírta, előtte már szintén egy futár használta 2 évet. 4 én után kellett csak generálozni a blokkot. De hát mint tudjuk, egy MZ generál megvan 30-40 ezerből max :)
És utána megint megy egy csomót! Csak legyen benne mindig hajtóműolaj és jól keverd a benzint, ne arolt keverj bele, mert az egy fos, inkább OMW-nél vegyél kétütemű olajat, hidd el, gyakorlatból modnom, nem szabad szar olajat keverni a benzinbe, olyan nagy különbség nincs árban és én napi 150-200 km-et mente vele átlagban és még így is megérte.
200-250-e forintos kategóriában sem találnék megkímélt japán motort?Lehet enduro,sport,stb
Fontos,hogy a papírjai rendben legyenek.
210E forintért tudok neked ajánlani 70 ccm-es Derbi Sendát!
Használtautón keresd!! Lehet hogy neked gyenge, de szórakozásra jó lehet 70ccm is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!