Segédmotor kerékpár kötelező tartozékok?
Igaza is volt abban, hogyha van index és féklámpa akkor annak működni kell. Esetleg fordítsd le "pofával" a föld felé az indexet, így nem tévesztesz meg vele senkit. (Ez simsonnál nagy szokás :D)
Nem tudom milyen motorod van, de a 35 éves Komar-unkon kereshetné az E jelet :DDD
Hát ezek Simsonnál gyakran előforduló "hibák". Pontosan milyen motorod van?
Amúgy jól értem, hogy indexnek a kapcsolója megvan a motoron, csak maga az index nincs? Mert az nem baj, abba nem köthet bele. Ha fenn lenne a lámpa is, és nem működne, akkor beleköthetne.
Ha a kipufogó gyári, akkor abba sem köthet bele. Mégis mit akar, a gyárit cseréld le? Na ne már...
A hátsó fékkel kapcsolatban nem tudom, hogy jogosan kötekedett-e. Abban azért lehet valami, hogy működnie kellene mindkét féknél a lámpának, hogy egyértelmű legyen a mögötted haladónak, hogy lassítasz, még ha csak az egyiket használod is.
Az igazság az, hogy ez színtiszta kötekedés, nagyon ráért a fakabát, múlatta az időt. Büntetni azért nem büntetett meg, mert nagyon jól tudta, hogy nincs alapja. Csak jól esett neki, hogy játszhatta kicsit az agyát.
A kötelező tartozék segédmotor kerékpárnál kb kimerül egy működőképes motorban, bukósisakban, elsősegély felszerelésben, jogsiban, és adásvételiben.
Na, akkor lehet, hogy ezért. A fakabátok nem bírják az endurókat, legalábbis felénk. Sokszor látok leállított, ellenőrzés alatt álló endurokat felénk. Vadásznak rájuk, mert ezekkel könnyedén mennek többet 45-nél, ergo könnyű prédák..
Amúgy a kipuff gyári? Mert ha nem, akkor abba is könnyebben köt bele.
"kipufogón a hangtompítón nincs E jelzés"
Ezt valaki el tudná nekem magyarázni? Milyen jelzést keresett? Nekem két motorom van, de nem tűnt fel ilyen eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!