Zlatan00 kérdése:
MZ TS 125 vagy MZ ETZ 125? Melyik a gyorsabb, erősebb, megbizhatóbb? Tehát melyik az igazán durva gép?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 12:54
1/3 anonim válasza:
Ezek közül én egyiket se mondanám durva gépnek, inkább egy tisztességes, és klasszikus motornak, amit minden kezdőnek lehet ajánlani.
Amúgy az ETZ újabb, kicsit fürgébb, talán kevesebbet is eszik, viszont a TS (szerintem) szebb, és ritkább is. Ülj rá mindkettőre, ha van rá lehetőséged, és azt válasz, amelyik jobban tetszik.
2/3 anonim válasza:
TS öregebb és nem annyira korszerű mint az ETZ. De attól, ha karban van tartva az is legalább annyira megbízható mint az ETZ.
Nekem ts-ből ez az alacsony kormányos verzió jön be :)
3/3 A kérdező kommentje:
ugyan ilyen TS em van ;)
2013. ápr. 13. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!