Kb mennyi összeget kell hogy szánjak motoros felszerelésre?
Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni a jogsit. A1est kezdem majd. Szeretnék minden fontosabb védőfelszerelést megvenni mert anyám csak úgy engedi:D Szóval kb mennyut szánjak rá? Van kb 400ezrem a jogsira motorra és felszerelésre, a jogsi lesz 70körül. Eddig semmi felszerelésem nincs szóval minden kell. Használt cuccokat nem szivesen hordok szóval új kéne. Mennyibe kerül egy ilyen komplet kb?2013. ápr. 12. 16:14
11/14 anonim válasza:
Nos kezdjük ott ha valaki bakancsot vesz akkor tudni illik hogy azt be kell törni,még akkor is ha véresre járod benne a lábad!Én nem tagadom Én egyből túrázni megyek a bakancsokba,a váltásnál sem zavaró,eleinte fura volt de sec perc alatt megszoktam.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem kettő is van, az egyik szinte fel se törte a lábam, sőt egyáltalán nem, az munkavédelmi a másik meg egy steel azt ritkán hordom de azzal se volt probléma
2013. ápr. 13. 22:26
13/14 anonim válasza:
Egy bakancs betörését is lehet könnyíteni,akkor viszont állandóan kenni kell waxxal ,boxxal esetleg babaolajjal,hogy a bőr megpuhuljon.
A bakancsnak akkor van értelme ha nagyon magas szárú,mert ha elesel vagy elütnek vagy beakad a lában valahova(sosem lehet tudni) akkor az első dolog amid eltörhet az a bokád.Tegnap 2motoros találkozott lassú tempónál(robogóval kielőzhetted volna őket,ott is egy bokatörés,volt és semmi több.
14/14 A kérdező kommentje:
15lyukas a steel-em
2013. ápr. 14. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!