Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől van átható alkoholszag...

Mitől van átható alkoholszag a kocsinkban?

Figyelt kérdés
Gondolom fagyállót érzek,de se a fűtés hőcserélője nem lyukas,és nem is a piás nagyfaterom ül hátul...Hogy jöhet be oda a fagyálló szaga?

2013. ápr. 11. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Teszkós ablakmosó folyadék? Annak is elég erős cefre szaga van.
2013. ápr. 11. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, a tescós citromos téli ablakmosót én is érzem bent időnként, bár annyira nem zavaróan, ahogy te írod.
2013. ápr. 11. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Utoljára illatosított téli szélvédőmosó folyadékot vettem, gondoltam hátha. Lófxt, olyan mocskos törkölypálinka szaga van, simán üti a tescosat :)
2013. ápr. 11. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És nem csak a szaga alkoholos! Egyszer jártam úgy, hogy le spricceltem a szélvédőt menetközben lemostam stb.. és bejött a szag... bent ragadt, rá pár km-re megállított a rendőr, megfújtam a szondát( egy korty alkoholt nem ittam) és bejelzett a műszer, még 1 szer beleleheltem és megint :D a rendőr kérdezte hogy biztos nem ittam? mondom hát persze hogy nem. és egy másik szondát fújatott meg velem amibe erősen bele kell fújni, na az már nem jelzett semmit :D érdekes történet volt :D
2013. ápr. 11. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Utólsó XD HAAHAAAAA Ez jó tőrténet volt XD :)

Én is az ablakmosó folyadékra tippelek :)

2013. ápr. 11. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
ablakmosó folyadék.
2013. ápr. 12. 04:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!