Forditva tettem fel a saur, generátor sérült csak?
Figyelt kérdés
egy két másodpercre rosszul tettem fel az akksimra a sarut (+)-(+) (-)-(-) és akkor egy picit füstölt de nagyon picit a generátorom. aztán feltoltottem az akkumat. és mikor visszaraktam hiába tettem ugy fel hogy először a pozitiv utána a negativ ahogy hozzáért a negativ a negativhoz egyszerűen szikrázik ha meg rajta hagyom akkor elkezd megint füstölni a generátor. mi ment tönkre csak a generátor??? abbol ugyanilyet kell venni? peugeot 106 1.1 ?2013. ápr. 11. 13:47
1/6 anonim válasza:
Hali, az , hogy hány másodpercre tetted rá mindegy hisz az áramnál nem vagy gyorsabb:) Generátor le, vidd el megcsináltatni, nem lesz drága pár ezer forintból meg van.
2/6 A kérdező kommentje:
olcsobb mintha veszek egy újat ?
2013. ápr. 11. 14:07
3/6 A kérdező kommentje:
újat..bontottat
2013. ápr. 11. 14:07
4/6 anonim válasza:
Örülj ha csak a generátor (jobb esetben csak a diódahíd). Nincs olyan, hogy csak picit de nagyon picit füstöl. Ha tudnád, hogy milyen picit de picit füstöl egy motorvezérlő elektronika, és mégis dobhatod ki az egészet, ha fordított tápot kapott. Ugye a gyújtás nem volt rajta...?
5/6 A kérdező kommentje:
nem volt rajta gyujtás
2013. ápr. 11. 15:10
6/6 anonim válasza:
Ha két nap múlva ugyanazt megkérdezed, akkor mire számítasz?
Mindenesetre ha az újra feltett kérdésed eltűnne, akkor rám kell haragudni, én jeleztem a moderátoroknak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__423..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!