Arcoskodás középiskolába kocsival járni?
Szerintem nem. De van 1-2 osztálytársam, akik nem kedvelnek(mert én nem vagyok ez a ivós, cigizős, partizós gyerek, szóval nem az Ő társaságuk vagyok...) és kb. kiröhögnek, hogy kocsival járok suliba.
Szoktam hallani, hogy "háhá, hogy kaphatott ez jogsit? Szerintem még az oktatóját is lefizette! Ennek jogsit Jézusom! Ez vezet?! Itt valami csoda történhetett!
Ezt röhögik egymás között, hallom is, néha, meg mások is mondják, hogy téma vagyok náluk.
De most mi ezzel a bajuk? Nem driftelve állok be a suli elé, nagy vigyorral az arcomon, és röhögve megyek el mellettük, miközben lóbálom a slusszkulcsom... Nem is az én kocsim, apámé egy Suzuki, nem egy 3 as vadi új BMW... Még azt se lehet mondani, hogy dúsgazdag ficsúr vagyok.
Az egyik köztük a nagyszájú aki a hangoztató. Ő ha egyedül volt, és ment a megálló fele, én meg beültem a kocsiba, láttam, hogy ilyen lenézéssel, utálattal néz rám, és megy tovább.
Ezek szerint az a bajuk, hogy én nem nyomorgok a buszon mint ők?
És ez most arcoskodás? Mert másoktól nem hallom, hogy "kocsival jársz suliba? Mekkora sznob vagy!"
Csak tőlük hallom, hogy foglalkoznak ezzel.
Nekik miért baj?
"zerintem azért van ez, mert suzukival jársz. Kölcsönözz valahonnan, vagy valakitől egy jó autót, azonnal nem lesz lenézés meg semmi. Egy nyugodt gyerek vagy, aki ráadásul suzukival jár, ezért csesztetnek."
Nade nem azt hallom tőlük, hogy "Háh, csak egy Suzuki? Többre nem futja?"
Hanem, hogy "hogy kapott ez jogsit? Ő vezet, hahaha, biztos 1 pancser az utakon... xDDDD"
Meg kell verni a főnököt :D
és egyből csönd lesz :D (csak vicceltem)
én olyan suliba járok ahol csak fiúk vannak és nálunk is van aki kocsival jár de nem szoktuk cseszegetni sőt még mondjuk neki milyen jó neki meg ilyenek.
Nekem is van autóm volt hogy azzal mentem és nem szolt be senki sőt még el is vittem párat mert én is arra mentem mint ő.Ezek irigyek!!
Újpesten lakom és tudom itt mi a helyzet szerencsére nem ide járok suliba hanem messzebbre..:D A vezetésedet meg azért kritizálják mert nekik nincs jogsijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!