Valaki segítsen már?
Figyelt kérdés
Valaki írja már le hogy is kell álló helyzetből elindulni egy autóval...
kézifék kienged kuplungolás ezekre gondolok..
2013. ápr. 11. 10:30
1/10 anonim válasza:
kuplung benyom
jobb láb a féken
kézifék kienged
körülnéz (tükörben is, vizsgán még balra hátra is fordul)
jobb láb kis gáz
bal láb elkezdi engedni a kuplungot
autó mozdul, jobb láb lassan nagyobb gáz
bal láb felengedi lassan a kuplungot és leveszi róla a lábat(!)
3/10 A kérdező kommentje:
aha :DDDDDDDD
2013. ápr. 11. 11:23
4/10 anonim válasza:
Betöröd az ablakot, lesöpröd az ülésről a szilánkokat, beülsz a kocsiba. Eltöröd a kormányzárat, levered a kormányoszlop burkolatát, összekötöd a kék vezetéket a pirossal. Ha beindult akkor kuplung, kézifék ki, 1-es, nagygázfröccs, kuplung ki. Ilyen helyzetben ne bajlódj a körbenézéssel, azt csak vizsgán oktatják, de most arra nincs idő.☺
5/10 anonim válasza:
Azért a kéziféket ne felejtse el kiengedni. :D (Utolsó válaszadó a nagy sietségben elfelejtette. :)))) )
6/10 anonim válasza:
ja én vagyok a pecs, mert nem láttam hogy írtad :)
7/10 anonim válasza:
Akkor azért értek utol olyan gyorsan. Nyomtam én neki, de az a rohadt rendőr túl gyorsan futott.☺
Na majd legközelebb.
8/10 anonim válasza:
ma 13:36
Én meg utánaolvasás nélkül hittem neked.☺
9/10 anonim válasza:
De értelmes választ nem kaptál kedves kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!