Tudtok ajánlani túramotort, napi 1000-1500 km-re?
szerintem Kawasaki ER,azok jók(nem hiába oktattak velük)
Én gpzvel kb 100-on pörög 5000-ret,az is jó,de azokból az a jó amelyikben az er blokk van.
1000-1500 km motorral naponta?
Maradjál már magadnak és szállj le a magas lóról (motorról). Autóval sem kevés amit te írtál nem hogy egy fapadon ülve.
valami nem jó a matekkal :DDD évi 15E km a motorral.
ebből 1-2 havonta 3E km,tegyük fel h nem havonta hanem 2 havonta mész csak az 6*3Ekm=18E km,de ez csak a túrázások.Ez mellett még írod,h akár napi 1000km-eket mész naponta.hát még add hozzá a 18E km-hez a napi sok 1000km-t.akkor kérdezem én!Hogy jön ki az évi 15E km?!
Biztosításba írta az évi 15ezret :)
Sporttúra kell, vagy túra gép?
MIndenki ezen van kiakadva hogy elírta a kérdező?
Gyakorlatban az a napi 1000km nem lehetetlen csak nincs annyi benzinem és szabadidőm hogy annyit menjek vele!
nem értem miért tartod gyengének a kawádat!Nagyon jó kis gépek,sőt jobbat nem is kívánhatsz.Na jó a bmw-nk van egy batár nagy túrA endúrója,amiben van egy 1200-es motor ha jól emlékszem,az tuti hogy jó lenne hosszútávra,de hogy megbízható lenne e azt nemtudom.
Amúgy az évi 15ezret úgy tudod beletenni a mociba hogy havonta mész 1000km-ert.
Kb Én is ennyit gurulok csak ETZ-vel és nem autópályákon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!