Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktak szivatni a rendőrei?...

Szoktak szivatni a rendőrei? (és ha igen) akkor mivel?

Figyelt kérdés

Ezért kérdezem:Nyáron engem megállítottak,18 éves vagyok barátommal voltam éjszaka, és semmit nem kértek, csak annyit mondtak, hogy enyirányú utca, de tudtam nemaz mert arra lakok.Mindent összekáromkodtak.Én már nembírtam tűrni ,de a barátom leállított.Ilyet szólt:Mondom ez nem egyirányú,tudom ittlakok,jobbra volt egy utca az volt egyirányú .Erre ő ilye szól: a helyedben én nem p*fáznék mert fölirok 20ezret és akkor már nemleszel te itt senki.És a hátul ülő 2,és az elöl ülő kolléga meg csak nevetett aztán 10perc után elmentek.Persze keresztezték utam,hogy ne tudjak elmenni.Én voltam a f*sz hogy nem jegyeztem fel a rendszámát.....Vélemények??

Plusz nemkért semmi iratot,csak szorakozni akartak

2009. szept. 22. 14:58
 1/3 anonim válasza:
83%
Mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul....
2009. szept. 22. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Sün? Fel kellett jelenteni, ha tényleg nem csináltatok semmi szabálytalanságot. Nemcsak a rendszámát kell feljegyezni, hanem a nevét, adatait elkérni, van neki is főnöke, ha neki játék a munkája, akkor menjen utcát seperni majd.
2009. szept. 22. 16:58
 3/3 anonim válasza:
Én már egyet párat feljelentettem .. Sünike.. xD.. 2-őt ki is bxxtak
2009. szept. 24. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!