Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen akkumulátort használ...

Hajnalfénysugár kérdése:

Ti milyen akkumulátort használtok?

Figyelt kérdés
Tudtok nekem segíteni? Szeretnék venni autót használtan és mindenképpen új aksit szeretnék bele vásárolni. Nő vagyok és tök untechnikus, ugyh lécci segítsetek, hogy milyet éri meg venni.Nektek melyik vált be?

2013. ápr. 8. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Bannert használok, 100-asat. Még autóvillamossági szerelő ajánlotta, hogy ilyet vegyek valahol, ha veszek. Szóval ezt választottam. 3 éves, télen-nyáron pöccre indult bármikor, úgyhogy én megvagyok vele elégedve teljesen. Viszont nem feltétlenül kell új aksi. Előbb nézesd meg!
2013. ápr. 8. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne az aksival kezd, ha autót veszel. Azt úgyis látod, ha nem okés. Inkább az olajcsere, vezérműszíj (vagy lánc) csere, esetleg ékszíjcsere, ezekre költs inkább.

Az aksit ritkán kell cserélni, és vannak jelei ha szükséges. Ha meg nem, akkor ne költs rá feleslegesen.

Amúgy nekünk a Perion nagyon jól működik, és nem túl drága.

2013. ápr. 8. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

már írta az előttem szóló..

a papírok, az eredetiségvizsgálat, átírás először is...aztán a forgalmiban a műszaki érvényessége..

ha ez stimmel, akkor átnézni vevő szempontból, hogy mit is kaptál valójában..mert érhet meglepi..

olajcsere a legfontosabb( ne sűrű legyen benne, mert azzal nehezen indul, és elrejti a kocsi kopására utaló jeleket)

5W30 bármilyen márkából bármilyen kocsiba..akkor kiderül mennyire kopott a motor.

az akksi: bármilyent vehetsz...az én japán autómban indiai volt, hét évig indított. aztán vasárnap nem volt más mint azonnal a teszkó..két éve a legolcsóbb akciós magyar...tökéletes.fent írtak egy német márkát, azzal befürödtünk..

2013. ápr. 9. 06:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Huh hát sok dolgom lesz még ezzel a dologgal.Aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok :)
2013. ápr. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!