Ti milyen akkumulátort használtok?
Szerintem ne az aksival kezd, ha autót veszel. Azt úgyis látod, ha nem okés. Inkább az olajcsere, vezérműszíj (vagy lánc) csere, esetleg ékszíjcsere, ezekre költs inkább.
Az aksit ritkán kell cserélni, és vannak jelei ha szükséges. Ha meg nem, akkor ne költs rá feleslegesen.
Amúgy nekünk a Perion nagyon jól működik, és nem túl drága.
már írta az előttem szóló..
a papírok, az eredetiségvizsgálat, átírás először is...aztán a forgalmiban a műszaki érvényessége..
ha ez stimmel, akkor átnézni vevő szempontból, hogy mit is kaptál valójában..mert érhet meglepi..
olajcsere a legfontosabb( ne sűrű legyen benne, mert azzal nehezen indul, és elrejti a kocsi kopására utaló jeleket)
5W30 bármilyen márkából bármilyen kocsiba..akkor kiderül mennyire kopott a motor.
az akksi: bármilyent vehetsz...az én japán autómban indiai volt, hét évig indított. aztán vasárnap nem volt más mint azonnal a teszkó..két éve a legolcsóbb akciós magyar...tökéletes.fent írtak egy német márkát, azzal befürödtünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!