Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen BX 19D autóm van....

Amore kérdése:

Citroen BX 19D autóm van. Kinek mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 17:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ha jól karbantartják egy rendkívül kényelmes, megbízható típus. Semmivel sincsen több gond vele mint az agyon istenített német autokkal... sőt. A többi hozzászólóval ellentétben én valóban hozzáértő vagyok (2BX 1CX 1GSA 1XM és 2Xantia). Ezek a típusok soha nem hagytak cserben, tény, hogy a hidraulika javítása a legtöbb un. autoszerelő képességét meghaladja. Én ezzel foglalkozom.
2009. nov. 7. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Apámnak van egy régi 1990-es Citroen BX-e és a korához képest kitűnő állapotban van. 386 000km van benne és még mindig él és virul. Persze a rohadások már megjelentek meg egyéb kisebb problémák, de ez ennyi idős autónál természetes. Nyolcszor ment ki vele Németországba és vissza és egyszer sem hagyta ott (900 km volt mert lemérte). Mondjuk kíméli rendesen, mert nem hajtja ki a lelkét. Szóval azért vannak kivételek is.
2010. jan. 27. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
15%
Renault, Peugeot, Citroen: ez a három márka amitől mentsen az Isten! Jah és az összes olasz fostól!!! Csak japánt vagy németet szabad venni ha nem akarsz rosszat magadnak.
2010. szept. 24. 00:51
 14/15 alf ***** válasza:

Ha van egy citroen szerelőd akkor jó autó.

Ha nincs, akkor kókányolni fogják, mert nem értenek hozzá, majd kijelentik, hogy fos.

Nekem DS-em van, 40 éves, hidraulikával annyi gond volt, hogy néha gumitömítéseket kell cserélni, filléres áron.

2011. máj. 17. 10:14
 15/15 swad válasza:
Mikor megvettem a 28 éves BX - emet (bagóért) , hazafele jövet előttem egy VW pdtdi okádta a kormot... Mosolyogtam, tudván,hogy ebbe se ecu,se részecskeszűrő,mégis füstmentes a motorja! A citroen Bx-et lehet szeretni és útálni is... Ez pusztán a SKILL-ed függvénye...,hogy PRO mechaniker vagy,vagy csak egy kontár? Én többe nézem a régi vasakat,mint a mai ecu-s szarokat,vagy a jövőbeni robotautóknak titulált fospárákat!
2015. okt. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!