Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A1 es jogosítványal lehet mz...

A1 es jogosítványal lehet mz etz 150 est vezeetni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 01:53
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Én annyit tudok ha nem akkor csak átpakolod a hengert mindenestül,és műszakira is cserélgeted.
2013. ápr. 6. 06:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a jogsid 1998 január 1. előtti akkor vezetheted vele a 150-es 11 kW-ot meg nem haladó motort.

"Én annyit tudok ha nem akkor csak átpakolod a hengert mindenestül,és műszakira is cserélgeted."

Ez nettó hülyeség, hiszen nem a hengert nézi a rendőr, hanem azt, hogy mi van a forgalmiba írva!

2013. ápr. 6. 07:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát gyakorlatilag bőven beleférne, mert ennél vannak 2x erősebb A1-el vezethető motorok. De az a baj, hogy szerintem nincs rendőr, aki ne ismerje a 150-es MZ-t, úgyhogy problémás a helyzet, nem igazán oldható meg, hogy legálisan vezethető legyen.
2013. ápr. 6. 09:49
 4/10 smitwesson ***** válasza:
50%
Nekem van egy eladó 125/150 es ETZm. 4felömlős 26os karbis méregzsák. Azt vezetheted A1-el!
2013. ápr. 6. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy Harkonnen írta. Az számít hogy a forgalmiban mi van. Ha abban 150ccm szerepel akkor legalább Ak vagy A2-es jogsi kell rá. Ha viszont 125 ccm van a forgalmiban akkor vígan használhatod A1-es jogsival, annak ellenére hogy 150ccm-es henger van rajta és nem lesz olyan rendőr akinek feltűnne a dolog(kívülről megegyezik a 2 henger)
2013. ápr. 6. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

ha átpakolod a hengert akkor csak az utcai kpm-et kell kerülni,az meg igen csak ritka hogy az út szélén kivennének egyből mobil futópadra.

Egy rendőr nem fogja megmondani ránézésből hogy az egy 150-es henger ha csak rá nincs írva,de ez fogja a legkevésbé érdekelni a zsandárokat.Magyarul előbb nézik meg a jogsid,biztosításod és a gumik állapotát minthogy a hengereddel foglalkozzanak.És ha ír is neked a rendőre pappírt amivel el kell menned kpm vizsgára akkor ahengert visszacseréled vagy visszafolytod a motort.

Szerintem ez ügyben hogy vezetheted e hivatalosan a 150ccm-es ETZ-zétg egy motoros iskola tuti hogy tudni fogja a választ.

Üdv!

2013. ápr. 6. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:

A henger cseréhez eredetileg egy 125-ös motorral, és olyan forgalmival kell rendelkeznie!

A jogosítvány kategóriák értelmezéséhez pedig nem kell autós oktatónak lenni!

2013. ápr. 6. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Ki beszélt itt pappíros henger cseréről?

Én nem t6agadom nem ismerem a kis jogsinak a jogszabályait ,de hogy őszinte legyek nem is érdekel mert korlátlan vagyok ,azért írtam hogy egy motoros iskolában tuti tudják a választ,mert ők ezzel foglalkoznak!!!

2013. ápr. 6. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Már leírtuk a választ. Autós suliban is ezt mondanák(ha meg nem akkor hazudnak) mivel a jogszabályok szerint így van.
2013. ápr. 6. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Háát nekem is megvan már 27 éve az A korlátlanom, bár akkor még egyfajta motor jogsi létezett csak, de attól még tisztában vagyok a többi kategóriával is. No és azóta, hogy láttam tavaly mit műveltek az autós-motoros iskolák, nem küldök tanácsért oktatóhoz senkit! Minek, hogy átb@sszák?
2013. ápr. 7. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!