Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja az aprilia...

Mi lehet a baja az aprilia rsv-mnek?

Figyelt kérdés
Amikor indulnék ugyebár megy rá a gáz+kuplungot és ugyebár jó szépen megkellene indulnia és tőgázt is nyomhatok sikít a motor a magas fordulatszámtól meg minden de maga a motor igy is csak 3-4km/h-val megy, mintha elforogna az egész, ha nemülök rajta akkor már olyan futós tempóban képes tőgázon menni?

2013. ápr. 5. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a kuplung csúszik? Esetleg a kislánckerék szabadult el és forog meg a tengelyén?

(bár úgy tudom, ez utóbbi bordás, tehát elég nehezen tud elforogni, de látott már csodákat a világ)

2013. ápr. 5. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Hááát a kuplung nemhiszem,hogy csúszik mert fél éve volt nagyszervíz egy "profi" sofőr pár feles után picit megkarcolta:)

Ott cserélve lett az is.

5 napja kezdte el ezt.

Ugyebárkuplung kivan engedve teljesen a motor már sikít meg minden ilyenkor már kikéne menjen alóllam ,de csak sikít a fordulatszámtól a motor és még így is 3km/h körül gurulgat.

ha nem ülök rajta azaz minusz 84 kiló akkor már olyan félig futós tempóban kb 7 km/h körül megy...

2013. ápr. 5. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Tuti , hogy kuplung baj van elcsúsznak a lamellák egymáson nekem is volt ilyen a yamaha xt 600amon.
2013. ápr. 5. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:

"Hááát a kuplung nemhiszem,hogy csúszik mert fél éve volt nagyszervíz egy "profi" sofőr pár feles után picit megkarcolta:)

Ott cserélve lett az is." pedig bizony a kuplung a hibás de lány létedre nem kell hozzá értened

2013. ápr. 5. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy mechanikus vagy hidraulikus kuplung van-e a motoron, de ha mechanikus akkor a karnál a kis csavarral tudsz rajta állítani, ha ki van tekerve akkor tekerd be teljesen és úgy próbáld. lehet valaki szórakozott vele és eltekergette. ezért amikor ki van engedve a kuplung akkor is olyan mintha be lenne húzva.
2013. ápr. 5. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nemvagyok lány,de arra jutottam,hogy ahogy lesz időm visszaviszem,mert az nem állapot ,hogy kiadtam erre a szervizre a pénzt,hogy ilyen ne legyen egyideg,aztán fél év után ez...
2013. ápr. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!