Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 helyet 140el mentem 300....

50 helyet 140el mentem 300. 000ft-os birság mellet számithatog még valamire?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Mindig ez az anyámat kórházba duma!

Úúúúncsiii! Gondolod ettől meghatódik az előadó?

:(

Mennyi időt spóroltál, 5 percet?

2013. ápr. 3. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Birság mellé mást nemkapsz,bolondok volnának bevonni a jogsiját az ijen jólfizető klienseknek.Sajnos már régen nem a közbiztonságról szól a rendőri intézkedés hanem a pénzről amit begyüjtenek.140-el mész esélyed sincs hirtelen megállni ha akár egy kisgyerek elédtéved,neki pedig esélye sem lessz tulélni.Gratulálok a rendőrségnek ők kaszálnak 3 kilót a dologból te meg ugyanúgy alkalmatlan maradsz a vezetésre,attól függetlenül jogsi marad nyugodtan vezethetsz tovább.Na ennyit a közbiztonság érdekeiről.Normális ember nem rongyol be 140-el lakott területre,akkor se ha korházba siet.
2013. ápr. 4. 00:28
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
Még mentőt sem hallottam ilyen sebességgel lakott területen közlekedni,pedig annak hang/fény jelzései vannak,hogy jön,és a forgalomban levők általában felfigyelnek rá,félreállnak,lassítanak...
2013. ápr. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!