Fődi Krisztián kérdése:
SOS Simson S51N Beteszem 1-be vagy 2-be minden jó a 3. sebességet nem akkarja bevenni sehogy sem mi lehet a baja? mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 20:45
1/6 anonim válasza:
Ellopta a kisebbség. :( Keresd meg őket és lopd vissza.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg állítani kell a váltón.
A karburator alatt balra van egy anya 13-as kulcsal kicsavarod teljesen, alatta van egy állító csavar,ezt teked el valamelyik irányba kb fél fordulatot, ezután tedd vissza az anyát és próba,ha nem lett jó vagy rosszabb lett akkor az állítócsavart a másik irányba tekerd,
Mikor allitasz rajta próba előtt mindig tedd visza az anyát húzd meg és úgy próbáld.
3/6 A kérdező kommentje:
azt már probáltam és akkor sem jó
2013. ápr. 5. 17:09
4/6 Görögts válasza:
Mikor felakarsz váltani 3.-ba akkor a 2. után nyomd visszább egy kicsit a pedált!
5/6 A kérdező kommentje:
De miért van ? Hogy egy picit 2-be lábodat lenyomod és ugy váltasz fel 3-asba hmm?
2013. máj. 14. 07:21
6/6 anonim válasza:
Azért mert sz@rul van beállítva a váltó! leveszed a kuplung oldali deknit és nézd meg hogy működik! nem össze vissza tekergetni mint egy hülye gyerek! én is így tanultam meg! értékeket felejtsd el, mert már kopott a váltó gyártás óta egyszer rá jössz és utána tök egyszerű én betudom állítani neked 2 perc alatt és tökéletesen bevesz mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!