Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóhifi!? HELP

Autóhifi!? HELP

Figyelt kérdés

Van egy D Corsam szeretném kicserélni a gyári hangrendszert a rádió kivételével mivel 2din méretű rádiók nagyon drágák és annyit nem akarok rászánni esetleg majd késöbb.

Ovál hangszórót már vettem a kalaptartóba (jvc cs fx6922) ami 16x24cm nagyovál, 2 utas koax hangszórópár, 490/80W http://www.youtube.com/watch?v=jfT19phcFAU

erről valakinek van tapasztalata? már kiváncsi vagyok hogy szólnak :)

Kinéztem egy erősítőt (jbl gt 604a) [link] 4x60W szinusz, 4x 60W RMS @ 4 ohm, 2x 180W RMS @ 4 ohm, Frequencia átvitel: 10Hz – 27kHz, Bass boost: 0 – +6dB @ 50Hz, Variabel HPF + LPF (20Hz – 320Hz), érzékenység: 100mV – 6V

30ezer ft-ért megtudnám venni. Kérdés az hogy ez jó lenne-e nekem úgy hogy az első ajtóba lévő hangszórókat is rákötöm amit szintén cserélek de azt még pontosan nem tudom milyet veszek.

valami hasonlót néztem [link]

Kérdés mégegyszer az lenne hogy az erősítő jó lenne-e? és esetleg előre az ajtókba milyet vegyek? Hátsó ajtóba is tegyek vagy elég lesz az ovál és első ajtóba?

2013. ápr. 1. 20:19
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy, hogy lehet megoldani hogy pen drive-ról hallgassak zenét?
2013. ápr. 1. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég lesz hátulra az ovál, meg az ajtóba egy szett. Az erősítő is jó amit kinéztél. A lényeg hogy az erősítő kevesebb wattot tudjon leadni mint amit a hangszóró. Fordított esetben a hangszóró meghal. Azt nem tudom hogy pendriveról hogyan tudnád megoldani a zenehallgatást.
2013. ápr. 1. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2013. ápr. 1. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
problem solved. [link]
2013. máj. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!