1,8-2, 0es bontott TDI motor mennyibe lenne kb? és hol lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 17:43
1/8 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy milyen autóba kell és mennyire kompletten!
2/8 A kérdező kommentje:
2-es golfba lenne mindennel
2013. márc. 31. 18:04
3/8 anonim válasza:
A VW-ben nem vagyok otthon, de viszonyításképpen, egy Opel vagy Peugeot motor 80-100e körül van üresen, az adagoló és a turbó pedig 40e körül van darabonként. Ezek bontós árak, kéz alól olcsóbb is lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!
2013. márc. 31. 18:39
5/8 anonim válasza:
Nekem egy 1.7CDTI Opel motort bontottan, segédberendezések nélkül 180 ezerért ajánlottak.
6/8 A kérdező kommentje:
azt 1 kicsit sokallom
2013. márc. 31. 19:02
7/8 anonim válasza:
De itt most 2.0 TDI motorról van szó, ráadásul nem is egy mai típusról.
8/8 anonim válasza:
"azt 1 kicsit sokallom"
Mihez képest... Ez egy 60.000 km-t futott 3 éves motor. Végül is nem lett rá szükség. De egy motorgenerál is van ennyi. Na meg a gyárból is lehet ilyen blokkot rendelni egy millió környékén. Ahhoz képest szerintem nem sok.
Nyilván minél régebbi egy motor, annál kevesebbért lehet eladni, még ha hibátlan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!