Milyen családi autót tudok ajánlani?
Városban élünk, egy gyerekünk van, tehát valami kisfogyasztásúra gondolunk, tágas.
Most egy Skoda Fabiánk van, 1.4- es kezdjük kinőni.
Annyi a baj a suzukival, hogy annyira le lett már fikázva, hogy az emberek már ránézni se szeretnek...valahol megértem(nem a fikázókat).
Suzukim van szóval nem ellene beszélek de látom, hogy hogyan viszonyulnak hozzá és úgy tekintenek rá mint egy darab sz@rra.
Sajnos azt kell mondani, hogy ilyenek a magyarok. Van egy márka ami megbízható és olcsó sőt még magyarok is gyártják és ennek ellenére semmibe nem nézik csakis azért mert suzukinak hívják. Sőt, már a nagy tudású újság írok is lehúzzák a cikkekben.
A dolog érdekessége, hogy motorkerékpároknál meg 10-ből 6-an suzukit ajánlanak.
Bocs az off-ért!
Hát szerintem akérdésben benne van hogy a kérdező valami nagyobb autót szeretne a fábiánál és se az astra,golfés a suzukik kivéve a grand vitara nem sokkal nagyobbak a fábiánál tehát itt nem amárka véget hanem akocsi mérete véget nem kell akérdezőnek
Itt egy pár
Mazda 6 kombi 2.0 dízel
Ford Mondeo 2.0 dízel
Én Jettát készülök venni éppen.
Tágas. Két gyerekülést berakva, középen asszony simán elvan mögöttem (186cm). Nagy csomagtér, jó felszereltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!