Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi autót tudok...

Milyen családi autót tudok ajánlani?

Figyelt kérdés

Városban élünk, egy gyerekünk van, tehát valami kisfogyasztásúra gondolunk, tágas.

Most egy Skoda Fabiánk van, 1.4- es kezdjük kinőni.

2013. márc. 31. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Annyi a baj a suzukival, hogy annyira le lett már fikázva, hogy az emberek már ránézni se szeretnek...valahol megértem(nem a fikázókat).

Suzukim van szóval nem ellene beszélek de látom, hogy hogyan viszonyulnak hozzá és úgy tekintenek rá mint egy darab sz@rra.

Sajnos azt kell mondani, hogy ilyenek a magyarok. Van egy márka ami megbízható és olcsó sőt még magyarok is gyártják és ennek ellenére semmibe nem nézik csakis azért mert suzukinak hívják. Sőt, már a nagy tudású újság írok is lehúzzák a cikkekben.

A dolog érdekessége, hogy motorkerékpároknál meg 10-ből 6-an suzukit ajánlanak.

Bocs az off-ért!

2013. márc. 31. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát szerintem akérdésben benne van hogy a kérdező valami nagyobb autót szeretne a fábiánál és se az astra,golfés a suzukik kivéve a grand vitara nem sokkal nagyobbak a fábiánál tehát itt nem amárka véget hanem akocsi mérete véget nem kell akérdezőnek

Itt egy pár

Mazda 6 kombi 2.0 dízel

[link]

[link]

Ford Mondeo 2.0 dízel

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 31. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:
mivel dízelek 6 liter körüli fogyasztást produkálnak vegyesben országúton 5 városban inkább 7 litert esznek :)
2013. márc. 31. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:

ja boccs itt egy pár sedán is

Mazda 6 2.0 dízel sedan

[link]

[link]

Pár mondeo sedán

[link]

[link]

2013. márc. 31. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Jettát készülök venni éppen.

Tágas. Két gyerekülést berakva, középen asszony simán elvan mögöttem (186cm). Nagy csomagtér, jó felszereltség.

2013. márc. 31. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!