Milyen színe legyen a kocsimnak?
Szárny? Küszöbspoiler? Húha.. Sok jót nem sugall a dolog!
Gondolom ad ám leszorítóerőt a 70 lóerőnek...
Egyébként a felnit is át lehet ám fújni! :D
Ütős színkombináció lenne egyébként a sötét rózsaszínű felni MATT fekete karosszériával és FEKETE ablakszínezéssel!
De ha mindenképp citromsárgára akarod, ami szerintem állati ronda egy autón, akkor fekete felniket neki! De abból is kizárólag matt, mert az még mutat is valahogy.
Esetleg matt narancs kasztni plusz marad az eredeti színű felni, esetleg befeketíted, de ha a kasztni matt, akkor a felni ne legyen az!
Mindenféle igénytelen szarokkal meg nem kell telepakolni, főleg, ha a motorjához nem nyúlsz hozzá! Láttál már olyan Swiftet, aminek a kipuja üvöltött a motor 60 lóereje mögött? Elég ciki...
Inkább teszek én is egy linket mert én nem a citromsárga lambó színre gondoltam hanem erre a picit narancsosabbra :)
"nem mondtam, hogy 1.2-es 8 szelepes."
Na, hogy ezt honnan szedted, azt nem tudom. Illetve az se számít semmit, hogy hány szelep mozog a szívében, nagyobb erőt (Nm) és jobb teljesítményt (LE) nem fog leadni! Szóval dicsekedhetsz a 16 szelepes motorral, ha alig üti a 70 lovat. Ne haragudj, de tényleg nagyon ciki!
Én még egy Eclipset se barmolnék szét, mert az a menő...
Egy jó színkombináció sokkal többet ér minden ember szemében, mint az esetleges kókánytuningok, mint például a szárny, ami köztudott, hogy +10 lovat ad a verdának!
Szóval érted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!